MHP'den CHP'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

14 Ocak 2016 Perşembe 10:13 2016-01-14 10:18:02
MHP'den CHP'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe yönetimi, 29 Kasım´da yapılan kongre ile göreve seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar´ı ve ilçe yönetimi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

banner380
Önceki gün gerçekleşen ziyarette ilçe yönetimiyle birlikte MHP heyetini karşılayan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, yeni bir yönetim olduklarını belirterek, “Taze kan, genç bir kadro. CHP´nin bugüne kadar ki en genç kadrosuyuz. İçimizde deneyimli ağabeylerimiz, arkadaşlarımız var. Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pakoğlu ablamız bizleri yalnız bırakmadı. Geçmişte de kadın kolları başkanlığımızı yaptı. CHP´nin kongreler ve kurultaylar süreci devam ediyor. 17 Ocak Pazar günü Genel Başkanımız seçilecek. Tüm Türkiye´ye ve ulusumuza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

“Bugün yine hepimiz üzüldük” diyen Büyükışıklar, “Sultan Ahmet´te terör saldırısı gerçekleşti. Yine can kayıpları oldu. Terörü lanetliyoruz. Bu tarz terör eylemlerinin son bulmasını istiyoruz. CHP ve MHP´nin bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu tüm Türkiye biliyor. Mecliste terörün araştırılmasıyla ilgili komisyon kurulmasını önemle tekrar edeceğiz. Bunu tekrar meclis gündemine getireceğiz. Türkiye´de terör bitmediği sürece ne ekonomi düzelecek ne de insanlarımızın huzuru olacak diyoruz” diye konuştu.

MHP İlçe Başkan Vekili Avukat İrfan Bayram ise, “29 Kasım´da yaptığınız kongreniz öncelikle hayırlı olsun. Başta CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar´a ve yönetimine kolaylıklar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından MHP İlçe Başkan Vekili Avukat İrfan Bayram, ziyaretin anısına CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar´a çiçek takdim etti.



Son Güncelleme: 14.01.2016 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<