banner359

MHP İnegöl'den Ramazan seferberliği

20 Nisan 2021 Salı 23:19 2021-04-21 17:27:04
MHP İnegöl'den Ramazan seferberliği

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca erzak kolileri dağıtarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak.

Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun,  "Çalınmadık Kapı, Girilmedik Gönül Bırakmamak" için MHP İnegöl Teşkilatı olarak; ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofrasındaki lokmaya, çorbasındaki tuza, çaylarındaki deme, yüzlerindeki tebessüme vesile olmak adına erzak kolilerimizi hazırladık ve dağıtımlara başladık. Ramazan ayının dayanışma, paylaşma, bir ve beraber olma şiarını esas alarak erzak kolilerimiz ve alışveriş kartlarımız ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edecek.Bu minvâlde desteğini esirgemeyenlere, omuz verenlere teşekkür ederiz.

Bölünürsek yok olur, bölüşürsek tok oluruz. Bölüşmek, paylaşmak dileğiyle..

"Dünyayı iyilik, güzellik, paylaşmak kurtaracak."

Son Güncelleme: 21.04.2021 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<