banner359

MHP İnegöl'ü karış karış geziyor

01 Nisan 2023 Cumartesi 03:02 2023-04-01 03:07:52
MHP İnegöl'ü karış karış geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı ‘’Komşum Nasılsın’’ programı ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Kapalıçarşı, Uzun Sokak ve Metal Sanayi'de  yapılan esnaf ziyaretlerine MHP İnegöl  İlçe Başkanı Uğur Bayram, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Bilal Doğan katıldı. 

Esnafları tek tek ziyaret eden Bilal Doğan 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin önemine değindi. Cumhur İttifakı’na destek isteyen Doğan, esnafın sorun ve isteklerini dinleyerek sorunların çözümü noktasında girişimlerde bulunacağını ve sorunların takipçisi olacağını söyledi.Esnaflara bol bereketli kazançlar diledi.

Ardından MHP teşkilatı Alanyurt Fatih Mahallesi'nde  Cihan ailesini'nin  evini ziyaret ederek ''Komşum Nasılsın'' programı kapsamında iftar sofrasına konuk oldular. 
Cihan ailesi'nin taleplerini dinleyen MHP heyeti, talepleri yerine getirmek için en kısa sürede çalışma başlatacaklarını dile getirdiler. 

MHP heyeti, bir dier vatandaşımız Akal ailesi’nin evine ziyarette bulundu. Sohbet eşliğinde geçen programda Akal ailesinin sorunlarını dinleyip not aldılar. 

Beraberinde MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram MHP Bursa Milletvekili  Aday Adayı Bilal Doğan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Alanyurt Merkez Camii'nde teravih namazı kılıp vatandaşlarla sohbet ettiler.

MHP Bursa Milletvekili  Aday Adayı  Bilal Doğan esnafı ziyaret ederek sohbet etti hem de sorunlarını dinleyerek bereketli kazançlar diledi.
Cumhur İttifakı’na destek isteyen Doğan, ''ziyaretlerimizde esnaf ve vatandaşlarımızın partimize olan ilginin giderek arttığını görüyor, vatandaşlarımıza şükranlarımızı bir kez daha sunuyorum." dedi.

Son Güncelleme: 01.04.2023 03:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<