Mhp Lideri Bahçeli'ye İnegölspor Forması Hediye Etti

08 Temmuz 2017 Cumartesi 20:35 2017-07-08 20:49:46
Mhp Lideri Bahçeli'ye İnegölspor Forması Hediye Etti
İnegöl Ülkü Ocakları yönetimi başkente çıkarma yaptı. Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş´in kabri başında dua eden İnegöllü Ülkücüler, MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli´ye üzerinde ismi yazılı “82 numaralı” forma hediye ederek İnegöl´ün il olma isteğini bir kez daha dile getirdiler.

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ankara çıkarmasında ilk olarak,  merhum Başbuğ Alparslan Türkeş´in ve Ülkü Ocakları ve Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu´nun kabrini ziyaret ederek, dua ettiler.

BAHÇELİ´YE 82 NUMARALI FORMA

Ardından MHP Genel Merkezine geçen heyet, Genel Merkezde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticisi Celil Coşkun´u ziyaret ettiler. Son olarak MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli´yi makamında ziyaret eden İnegöllü Ülkücüler, Bahçeli´ye üzerinde isminin yazılı olduğu 82 numaralı İnegölspor forması hediye ederek, İnegöl´ün il olması için kendisinden destek istediler.

İNEGÖL İL OLMAK İSTİYOR

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, İnegöl´ün nüfusu, ekonomisi, ihracatı ve turizmi ile birçok İl´i geride bırakarak il olmayı hak ettiğini belirterek, “İnegöl´ümüz Oylat´ı, köftesi, mobilyası, tarımı ve birçok özelliği ile yurt içinde ve yurt dışında adından söz ettiren, öne çıkan bir şehir. İnegöllü vatandaşlarımızın yıllardır gönlünden geçen ve bunu her seferinde dile getirdiği il olma özlemi var. Türkiye´nin 17. büyük ekonomisi konumunda olan, ihracat ile birçok İl´i geride bırakan İnegölümüz, çeşitli coğrafyalardan gelen insanların kardeşçe yaşadığı bir yer. İnegöl´de yaşayan her insanın özlemi il olmak. Bu konuda sizlerden desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

82´YE TALİBİZ

Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli´ye 82 numaralı İnegölspor formasını hediye ederek, 82 numaralı plakaya talip olduklarını ifade ettiklerini belirten Erim, “Her anlamda büyüyen, gelişen İnegölümüz il olmayı hak eder konuma geldi. Bu kapsamda bizlerde sayın Bahçeli´yi ziyaret ederek bu isteğimizi kendilerine ilettik. 82 numaralı İnegölspor formamızı hediye ederek, plakamızın hazır olduğunun mesajını verdik. Bilge lider sayın Dr. Devlet Bahçeli´ye nazik karşılamalarından ve sıcak sohbetinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 08.07.2017 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<