banner359

Mil-Sen büyüyor

27 Kasım 2019 Çarşamba 17:33 2019-11-27 17:40:17
Mil-Sen  büyüyor

 Mil-Sen Manevi İlkeli Liyakatli Sendikalar Konfederasyonuna bağlı Belediye ve İl özel idaresi çalışanları sendikası olan Mil-Belediye Sen sendikası Bursa İl Temsilciliğine Bursa Büyükşehir Belediyesinde görevli Hamza YAŞAR atandı.

Yönetim kurulu arasında Bursalı bir ismin de yer aldığı Mil-Belediye Senin Bursa İl temsilcisi Hamza YAŞAR bir açıklama yaparak, Bursa'da ki tüm belediye memurlarını gerçek bir memur sendikacılığı yapmak için birlikte yol yürümeye davet etti. 

Hamza YAŞAR "Mil Belediye Sen Bursa Temsilciliği olarak, tüm personelemizin sorunlarıyla ilgilenmek, canla başla çalışmak için söz vererek yola çıkıyoruz. Mil Belediye Sen olarak hakka hakkaniyete riayet ederek, sendikamızın adında geçen 'Manevi, İlkeli, Liyakatli' kelimeleri sadece adında kalmasın diye her fırsatta dile getiriyor ve Manevi, İlkeli, Liyakatli bir sendikacılık anlaşıyla hizmet etmek için her zaman biz varız diyoruz. Ben değil, biz demek için; hep bana değil, her zaman hepimize demek için; laf değil icraat üretmek için, problem yaşadığımız konularda kavga etmeden, kırmadan dökmeden çözüm üretmek için, memur arkadaşlarımızın derdiyle dertlenmek için geliyoruz. Tüm memur kardeşlerimizin hakkını savunmaya, hak yiyenlerden hesap sormaya geliyoruz.  

Baskılara maruz kalsak da hakkı hakikati savunmaya devam edeceğiz. Sen de Politik yalanlardan, siyasi oyunlardan bıktıysan, ideolojik saplantılardan tiksindiysen,  sözü başka işi başka olanlardan bunaldıysan, Hakka Hak batıla batıl diyorsan, zalimin karşısında mazlumun yanındaysan, Milli ve Manevi değerlerimize önem veriyorsan, insanı insan yapan değerleri savunuyorsan, her canlıyı seviyor ve koruyorsan, yarınlar için güzel günlerin hayalini kuruyorsan, Büyük Türkiye özlemindeysen; sağ, sol, siyaset, ticaret, senin ki, benim ki, ötekiler, berikiler, şucu bucu demeden, Hak, Hukuk, Adalet için, Arkadaşlık, Dostluk, Samimiyet için Belediyemizde ki tüm memur kardeşlerimi bu bayrak altına toplanmaya davet ediyorum. Müjdeler olsun artık Aydınlığın şarkısı başlıyor. Artık sendikacılıkta alternatifsizlik dönemi kapanmıştır. Artık Bursada çözüm var, alternatif var, Mil-Sen var, Mil-Belediye Sen var.
Gerçek anlamda memur sendikacılığı yapmak için çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli arkadaşlarımı bu bayrak altında toplanmaya davet ediyorum. Gelin hep birlikte, sendikacılıkta oluşan  olumsuz önyargıyı yıkalım. Rantsız, entrikasız, menfaatsiz, gerçek anlamda memur sendikacılığının yapılabileceğini herkese gösterelim" dedi.

Son Güncelleme: 27.11.2019 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<