banner359

Mobiliyum Avm Yönetimi Eğitime Kendilerinden Başladı

14 Şubat 2018 Çarşamba 10:21
Mobiliyum Avm Yönetimi Eğitime Kendilerinden Başladı

Mobiliyum Akademi, kurulduğu günden bu güne birçok eğitimini vermiş olmanın mutluluğunu yaşarken, T.Timur Han Başkanlığındaki Mobiliyum AVM yönetimi, eğitime çalışmalarına kendilerinden başladı.

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı T.Timur Han, Akademide verilen eğitimleri hem destekliyor hem de sosyal sorumluluk anlamında bu konuda üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiklerini söyledi.

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı T.Timur Han, “2018 yılı hedeflerimiz arasında en çok önem verdiğimiz konulardan biri de Mobiliyum AVM´deki tüm Showroomların tamamen profesyonellerden oluşan kadrolar ile yola devam etmesini sağlamak, mevcut kadrolarda ise eğitimler ile daha profesyonel hale gelmek adına ilk önce yönetim kurulumuz ile ‘´Zaman ve Toplantı Yönetimi İş ve Özel Hayat Dengesi´´ adlı eğitimi değerli yönetim kurulu arkadaşlarımız ile almış bulunmaktayız. Almış olunan eğitimlerde hocalarımızı belirlerken de çok titiz davrandıklarını, muhakkak hocalarımızın özel sektörde deneyimli olmasına ve akademik boyutu ile kendilerine katma değerde bulunan hocalar ile çalıştık” dedi.

19 Şubat 2018 tarihinde ise yine Mobiliyum Akademi bünyesinde Mobiliyum´da çalışan Satış Temsilcilerine “Satış ve Satış Sonrası Hizmet´´ başlığı altında eğitim vereceklerini dile getiren Han, bu eğitimlere firma sahiplerinin ve çalışanlarının önem vermesini ve geleceğe yatırım yapmak adına tüm çalışanların bu eğitimlere katılmalarını önemle belirtti.

MOBİLYACILARA “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ” SEMİNERİ

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan yaptığı açıklamada, 2018 yılı ilk bilgilendirme toplantısını 14 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 19.30´da Sani Konukoğlu toplantı salonunda Bursa İş Teftiş Grup Başkanlığı ile birlikte “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda firmalara ve çalışanlara yönelik yapacaklarını bildirdi.

Bilgilendirme seminerinde Bursa İş Teftiş Grup Başkanlığında görevli İş Müfettişi Muhammet Öztürk tarafından “Mobilya Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunu firmaların yetkilileri ile paylaşacağını belirten Başkan Özcan Ayhan, “Bilindiği gibi Mobilyacılar Odası olarak bundan önceki dönemlerde birçok farklı konularda üyelerimizin gelişimine yönelik toplantı ve seminerler düzenlemiştik. Bu seminerdeki amacımız ise, firmalarımızın denetlenmeleri esnasında karşılaşabilecekleri sıkıntıları en aza indirebilmek ve cezai işlemlerde mağdur olmalarına mani olabilmek amacını taşımaktadır. 14 Şubat Çarşamba günü saat 19.30´da Sani Konukoğlu toplantı salonunda gerçekleştireceğimiz bilgilendirme seminerine bütün firmalarımızı davet ediyor, hayırlı işler diliyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
InegölMobiliyumMobilyaAvm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<