banner359

Mobiliyum’da Mağazacılar Günü Kutlandı

13 Aralık 2018 Perşembe 11:20
Mobiliyum’da Mağazacılar Günü Kutlandı

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si unvanına sahip Mobiliyum’da 12 Aralık Mağazacılar günü etkinlikle kutlandı.

İnegöl Mobilya Satış Danışmanları topluluğu tarafından AVM girişindeki alanda düzenlenen etkinliğe mağaza danışmaları ile mobilyacılar katıldı.

Etkinlikte konuşan İnegöl Mobilya Satış Danışmanları Başkanı Fatih Adaliman, “Onlar gizli kahramanlarımız. İnegöl mobilya satış danışmanları olarak; yaklaşık beş ay önce çalışanlar arası dayanışma ve birliktelik hareketi olarak kurduğumuz derneğimiz; İnegöl’ümüzün gerek resmi kurumlar gerek önde gelen iş adamları, bilhassa meslektaşlarımızın desteği ile hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Öyle umuyorum ki; bölgemizin en değerli mobilya satış platformu olan bu muazzam çatı altında yaktığımız ateş; Türkiye genelinde büyüyerek, sınırları daima genişleyen ve diğer sivil toplum örgütleri için emsal niteliği taşıyan bir yapı haline gelir. Sözlerime son vermeden önce; bütün meslektaşlarımın 12 Aralık mağazacılar gününü kutluyor, bu etkinliğin icraata geçirilmesinde; bizlerden desteğini esirgemeyen AVM yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Müzik eşliğinde devam etkinlikte katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<