banner359

Mobiliyum’den Mobilyacılara “Mobiliyum Akademi”

25 Ağustos 2017 Cuma 16:17
Mobiliyum’den Mobilyacılara “Mobiliyum Akademi”

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han Mobiliyum tarafından gerçekleştirilen Mobiliyum Akademi projesi hakkında bilgiler verdi.

 “Timur Han," Türkiye'de bir ilk olan  Mobiliyum Akademi’nin kurulması ve Mobiliyum olarak gerçekleşen ve gerçekleştirilecek olan projelerimiz ile ilgili sizleri ve Mobilya Sektör terslilerini bilgilendirmek amacı ile toplanmış bulunmaktayız.Mobiliyum Akademi ise bu misyon ve vizyon çerçevesinde gerçekleştirmiş olduğumuz projelerimizden biridir. Amacımız: İnegöl Mobilya sektörünün gelişmesine ve Kurumsallaşmasına yardımcı olmak, yurt içi ve yurtdışı satışları artıracak çalışmalara eğitim tabanlı katkı sağlamak, İnegöl’deki Mobilya üreticilerinin içinden daha fazla ulusal ve uluslararası marka yaratılmasına ve sürdürülebilir olmasını sağlamaktır.

CUMHURBAŞKANINA DAVET

“Hem A etabının geriden gelen birikmiş borçları hem B etabı inşaatı vardı. Çok şükür yönetim kurulu arkadaşlarımız ve tüm kooperatif üyelerimizin verdikleri desteklerle aradan 1 yıl geçmesine rağmen çok büyük işler başardık. B etabının inşaatının yüzde 99’u tamamlandı. İnşallah Kasım ayı içerisinde Cumhurbaşkanımızın da bize vereceği bir tarihte burayı bizlere yakışır şekilde açmayı planlıyoruz. Bizim Mobiliyum olarak daha büyük bir sevdamız var. İnegöl’de mobilyayı nasıl daha ileriye taşırız, birlik ve beraberliği daha ileriye taşır ve İnegöl’ü dünya mobilyasında söz sahibi bir yer haline getiririzin peşindeyiz.”
ŞİRKET YÖNETİCİLERİNE KURS
Şirket yöneticilerine kurs verdiklerini belirten Timur Han “İlkini Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile Mayıs Ayında gerçekleştirmiş olduğumuz eğitimin bugün ise yine 2 günlük sürecek olan ve Sadece Şirket Sahipleri ve üst Yöneticilere verilecek olan "Geleceği Planlamak, Strateji Ve Liderlik& Koçluk Eğitimimizi veriyoruz. Mobiliyum AVM'deki projelerimize; Uluslararası Rekabetçiliği geliştirmek adına Ekonomi Bakanlığının destekleri ile Türkiye'de kooperatif olarak ilk devlet desteği alan kurum Mobillyum'dur. Şuan itibari ile 2. Ur-Ge projemizin de desteği gelmiş bulunmakta olup Tüm Mobiliyum AVM'yi tek çatı altında toplayıp devletinde desteği ilerlemektir.”
Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han Mobiliyum tarafından gerçekleştirilen Mobiliyum Akademi projesi hakkında bilgiler verdi.

MOBİLYA FESTİVALİ YAPILACAK
İnegöl’de mobilya festivali yapacaklarını belirten Timur Han “ Yurt Dışı ihracatı Geliştirme adına birçok Uluslararası Medyada ve bizzat ikili iş birliklerini geliştirilmesi adına B2B ve B2C yurt dışı faaliyetler düzenlenecektir. Tüm bu organizasyonların sonunda ortak bir tarihin belirlenmesi ile artık Mobiliyum AVM olarak hali hazırda kendi Mobilya Festivallerimizi düzenleyecek gücümüze daha da güç katıp MobFest ve Word Furniture kurum adı altında kendi gücümüzü ortaya koyacağız. “
MOBİLYA SEKTÖRÜNE KATKI 
“Şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın ve Üyelerimizin gerek Mobiliyum Akademi 'deki Eğitimler, gerek B2B B2C yurtdışı çalışmalarımız ile birlikte umut ediyoruz ki daha iyi ve daha profesyonel ve daha kurumsal bir mobilya sektörünün gelişmesine ve Mobiliyum AVM'nin akademik ve ticari anlamda da saygınlığının bir kat daha fazla artırılmasına katkı sağlamaktır. “

Anahtar Kelimeler:
MobiliyumMobilyaAkademi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<