banner359

Mobilyacılardan Kore Seferi

18 Ağustos 2016 Perşembe 20:59 2016-08-18 21:04:23
Mobilyacılardan Kore Seferi
Yeni Pazar arayışları ve yeni ihracat merkezleri ulaşmak için dünyanın çeşitli ülkelerine seyahat eden İnegöllü Mobilyacılar, bu kez de Güney Kore´deki mobilya fuarına katıldılar.

İnegöl MODEF Fuarcılık tarafından düzenlenen gezi organizasyonu ile 35 kişilik İnegöllü mobilyacı heyeti, Güney Kore´nin başkenti Seul´de bu yıl 27´ncisi düzenlenen Kofurn Mobilya fuarının açılışına katıldılar. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ ile birlikte Güney Kore´ye giden 35 kişilik mobilyacı heyeti, KORE mobilyalarını inceledikten sonra bir dizi ticari ziyaretlerde gerçekleştirdiler.

6 günlük fuar ve ticari seyahat kapsamında mobilyacılar, hem fuarda sergilenen mobilyaları inceleyecekler hemde Kore pazarına girmek için bir takım ticari ziyaretlerde yapacaklar.

FUARIMIZA DAVTE EDİYORUZ

MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, “MODEF organizasyonu kapsamında Milletvekilimiz Hüseyin Şahin ile birlikte, 35 kişilik heyetimizle Güney Kore´nin başkenti Seul´deyiz. Bu yıl 27.´ncisi düzenlenen Kofurn Mobilya fuarının açılışına katıldık. Fuarda incelemelerde bulunduk. Güney Kore´den tespit ettiğimiz mobilya ithalatçılarıyla birlikte iş görüşmeleri yapacağız. Bu aynı zamanda MODEF fuarımızı tanıtma projemiz hemde İnegöl mobilyasını tanıtma projemiz. İnşallah bundan sonraki projelerimiz aynı şekilde devam edecek. Daha önce Katar, Dubai, İsveç, Fas´a gitmiştik. Bu gün itibariyle de Güney Kore´deyiz. MODEF fuarcılığı tanıtma projemiz devam etmekte. İnşallah ikili görüşmelerle birlikte önümüzdeki Kasım fuarına, Güney Kore firmalarını davet edeceğiz.” Dedi.

AMACIMIZ YENİ PAZARLARA YENİ ÜLKELERE ULAŞMAK

6 günlük bir seyahat olduğunu aktaran Uğurdağ, “Pazar günü İnegöl´e döneceğiz. Bu seyahat kapsamında fuarın yanı sıra, yeni Pazar araştırmaları yapıyoruz. Ülkedeki mobilya mağazalarını geziyoruz. Bu gün fuar açılışımızı gerçekleştirdik. Açılışını yapmış olduğumuz fuar alanı İnegöl mobilya fuarından biraz daha küçük bir fuar. Ancak biz sadece fuar ziyareti yapmıyoruz, burada bir Pazar araştırması yapıyoruz. Kore fuarında İtalya´dan gelen bazı markalar var. Kore´ye ihracatımız yok. İnşallah bu görüşmelerle ihracat için bir adım atmış olacağız. Amacımız zaten yeni pazarlara ulaşıp ihracat rakamlarımızı artırmak. İç karışıklıktan dolayı biraz risk taşıyoruz. Hedefimiz hiç gitmediğimiz yeni pazarlara yeni ülkelere ulaşmak.” Diye konuştu.

Uğurdağ, Kore seyahati kapsamında büyükelçiler ve ticari Ateşe´lerle de görüştüklerine sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 18.08.2016 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<