banner359

Mobilyacılardan Rendi'ye hayırlı olsun ziyareti

16 Ekim 2017 Pazartesi 10:55
Mobilyacılardan Rendi'ye hayırlı olsun ziyareti

İnegöl mobilya sanayisinin önemli firmalarından Rendi Mobilya İnegöllü mobilyacıları ağırladı. MOSFED başkanı Ahmet güleç,İMOS başkanı Yavuz Uğurdağ,Mobilyacılar Odası başkanı Özcan Ayhan,İGİAD başkanı Hakan Özdemir ve beraberindeki mobilyacılar Mobilya İhtisas OSB'deki fabrikasına taşınan Rendi Mobilyaya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Ziyaretin ardından 20.000 m2 kapalı alana sahip fabrikayı gezen mobilyacılar fabrika ile ilgili bilgiler aldılar.

Ziyarette konuşan Rendi Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavaz, "Değerli arkadaşlar, değerli başkanlarım öncelikle hoş geldiniz. Çok teşekkür ederiz. Gerçekten çok memnun oldum. Allah razı olsun. Belki de böyle bir ziyaret ilk oldu. Çok samimi duygularla söylüyorum. Bizim için çok önemli bir an. Gerçekten çok memnun oldum. Allah bin kere hepinizden razı olsun. Her zaman hep yanımızdasınız. İnegöl'ün güzide firmalarında çalışıyorduk geldik kendi işimizi kurduk. Şimdi de böyle bir yatırım yaptık. Bu yatırımda İnegöl'ün bir yatırımıdır. Normal şartlarda biz bu işten bir dilim ekmek yiyoruz. Kimse bir birinden fazla farklı bir şey yiyip içmiyor. Biz bir vesile oluyoruz sadece. Elimizden geldiği kadar bu sektöre hizmet ediyoruz. Bizim işletmemiz burada 37 dönüm üzerine kuruldu. 20 bin metrekare kapalı alanımız var. İçeride hemen hemen dışarıdan hiç destek almayacağımız şekilde her şeyi yapabiliyoruz. Döküm ve sandalye haricinde şuan burada her şeyi üretiyoruz. Koltukta üretiyoruz. Üretimimizde yaklaşık 220 kişi çalışıyor. Mağazalarla birlikte toplam 250 kişi çalışıyor."ifadelerini kullandı.
Heyet adına açıklama yapan MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ise "Bizde bugün gerçekten sektörümüz önemli markalarından Rendi mobilya sahipleri Murat ve Zeki kardeşimizi ziyarete geldik. Keşke bu ziyaretleri çoğaltsak.  Güzel olan şeyleri takdir etmek lazım. Zeki başkanı ben uzun yıllardır tanıyorum. Özellikle MÜSİAD'da yönetim kurulu arkadaşlığı yaptık. Şimdi de İhracatçılar Birliğinde yine yönetim kurulu arkadaşlığı yapıyoruz. Beraber gidip geliyoruz. Gerçekten sektöre özellikle İnegöl mobilyasına çok büyük katkı veren bir kardeşimiz. Dürüst ve çalışkan bir kardeşimiz ve özellikle de kendi çalışanları için yönetici arkadaşları içinde her zaman bir ağabey ve sözüne güvenilebilir bir kardeşimiz. Yani örnek bir kardeşimiz. Bu tip markalara ülke olarak ta çok ihtiyacımız var. Çünkü girişimle kurulmuş. Yani tamamıyla müteşebbis ruhla kurulmuş markalar. Bizim İnegöl'deki hatta Türkiye'deki mobilyacıların hikayeleri aslında benzer ve çok büyük başarı örneği. Yani hayatına baktığımız vakit başarılarla dolu bir marka. Bu markalarında inşallah dünya'nın her tarafında da tanındığını zaten biliyoruz. Zaten tedarikçi ağına baktığımız vakit, müşterilerine baktığımız vakit dünya'nın her tarafından çok güzel müşteriler edinmiş. Bu müşteriler  İnegöl'e geldi, dolayısıyla Türkiye'ye geldi. Biz dernekte Çin fuarına gidelim dediğimiz zaman ilk olarak karar vermiş ve "ben gideceğim" diyen bir kardeşimiz. Zaten bu ihracat rakamlarına baktığımız vakit başarı örneği burada. Bizde kendisine inşallah yeni işletmesinde başarılar diliyoruz. Yolu inşallah açık ve bereketli olsun. Mobilya sektörüne daha sizin katacağınız çok değerler var. Onun için bizde eski kattıkları için teşekkür ediyoruz. Yeni katacağınız değerler için de kolay gelsin diyoruz."şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından heyet fabrikayı gezerek bilgiler aldı.

Anahtar Kelimeler:
InegölMobilyaRendi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<