banner359

MODEF EXPO Açılışa Hazır

16 Ekim 2017 Pazartesi 10:07
MODEF EXPO Açılışa Hazır

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, 17-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MODEF EXPO Fuarı ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Katılımcı firmalarımız hazırlıklarını tamamladılar, ürünlerini yerleştiriyorlar. Son rötuşlar yapılıyor. Salı günü fuarımızı kazasız belasız bir şekilde açacağız. Tüm organizasyonlar tamamlandı, yurtdışı alım heyetleri için otel ve uçak rezervasyonlarımızı gerçekleştirdik. Allah´a şükür şimdilik bir sıkıntı yok. 500´e yakın firmayı kendimiz getiriyoruz, bin 500 dolayında da yurtdışından potansiyel müşteri olacak ziyaretçi bekliyoruz” dedi.

HIZLI ÇALIŞARAK SORUNLARI BERTARAF ETTİK

Fuar tarihinin değişmesinin herhangi bir sıkıntı oluşturmadığını belirten Uğurdağ, “Fuar tarihinin öne alınması hızlı çalışmalarımızla negatif bir pozisyon oluşturmadı. Meydana gelebilecek olan sorunları çalışarak bertaraf ettik. Katılımcı firmalarımız bu fuarda 2018 kreasyonlarını, yeni ürün ve tasarımlarını müşterileriyle buluşturacaklar. Kendilerine başarılar diliyor, fuarımızın hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<