banner359

Modef Expo Gün Sayıyor

.

28 Ekim 2014 Salı 09:50 2014-10-28 09:52:08
Modef Expo Gün Sayıyor
 Türkiye ve yurtdışının merakla beklediği İnegöl’ün 32. MODEF EXPO fuarı 4 Kasım 2014 tarihinde, İnegöl Fuar Merkezinde izlenime açılacak. Mevcut alanda 128, portatif çadırda 32 olmak üzere toplamda 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO fuarına, yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçinin katılması bekleniyor.

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 4-8 Kasım 2014 tarihleri arasında izlenime açık kalacak olan 32. MODEF EXPO fuarı ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

GERÇEKTEN ÇOK İYİ HAZIRLANDIK

Dün, MODEF toplantı salonunda MODEF Yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantı da konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl olarak büyük bir finale daha yaklaştık. 4-8 Kasım 2014 tarihleri arasında 32. MODEF EXPO fuarımızı icra edeceğiz. EXPO olması yurtdışına yönelik yoğun tanıtım yapmamız nedeniyle açıkçası çok hareketli geçeceğini düşündüğümüz ve sektöre ciddi katkılarının olacağını düşündüğümüz fuarın arifesindeyiz. Gerçekten çok iyi hazırlandık”  dedi.

3 ÜLKE DAHA EKLENDİ

Profesyonel ziyaretçiler kapsamında 7 bin adet VİP davet yapıldığını aktaran Aktaş, “Türkiye genelinde Google’de reklam çalışmalarını yaptık. Birebir bin 300 yurtdışı müşterisi ile kontakta bulunduk. Diğer alıcılarla beraber 3 bin 500 civarında yabancı misafiri burada ağırlamayı düşünüyoruz. İlk kez Türkcell ile işbirliği içerisine girerek, 60 bin Türkcelliye SMS’ler gönderdik. Yurtdışı reklam bütçemizi yüzde 40 oranında artırarak, Ortadoğu, Avrupa ve Balkanlarda gazete dergi ve internet reklamları verdik. Bu yıl Ekonomi Bakanlığı ve İhracatçılar Birliği ile alım heyeti konusunda daha kapsamlı çalışmalar yaptık. Bunun neticesinde fuarımızın ikinci günü MODEF fuarcılık tarafından hazırlanan toplantı odasında görüşme alanları hazırlandı. Tüm firmalarımızdan rica ediyorum; tüm firmalarımızın yetkililerinin burada yer almalarını istiyoruz. Çünkü alacağımız destekler açısından bu çalışmaya katılmalarının çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu yıl 40 acentemiz ve Katar, Kazakistan ve Dubaiye yapılan ziyaretler ile 65 ülkeye ev sahipliği yapan MODEF EXPO, 3 ülkeyi de bünyesine katarak katılımcıların ürettikleri ürünlere hitap eden alıcıya ulaşması sağlanmaktadır. Geçen yılın üzerine koyarak ve gerçekten daha iyi sonuçlar elde ederek, dolayısıyla üreticilerimiz de bundan daha iyi neticeler elde ederek, yollarına devam edecekler” diye konuştu.

2015’DE TAKVİME GİRECEK

MODEF EXPO’nun, Uluslararası Fuar Takviminde yer alma noktasında girişimlerin olduğunu hatırlatan Aktaş, “Gerekli tüm evraklar, TOBB’a iletildi. MODEF EXPO 2015 yılı itibariyle hem takvime girmiş olacak, hem de uluslararası statüde yer alacak. Yine tarım fuarımızın da MODEF çatısı altında yapılacağını söylemiştik” şeklinde konuştu.

ULUSAL KANALLARDA TANITIM YAPACAK

Tanıtımla alakalı çalışmaların devam ettiğini söyleyen Aktaş, “Tüm televizyonlarda, gazetelerde tanıtım reklamları yapılacak. Kendimde ulusal kanallara katılarak, fuar tanıtımı ve daveti yapacağım”  ifadelerini kullandı.

160 KATILIMCI STANT AÇACAK

Fuar alanının yanında Portatif alanın olacağını kaydeden Aktaş, “24 bin 500 metrekarelik fuar alanımızın yanına, 3 bin 250 metrekarelik portatif çadır alanı geldi. 28 dönüm civarında kapalı alanda 160 firmamızla boy göstereceğiz. Her stant yetkilisinin hazırlıklarını tam anlamıyla yapmasını, dediğimiz saate kadar bütün çalışmaların bitirilmiş olmasını arzu ediyoruz. Daha kaliteli bir iş çıkarmak adına da, hem standın zamanında hazırlanmasının hem de stantta kataloğuyla, yetkilisiyle daha kazançlı durumun ortaya çıkacağını düşünüyoruz. İstanbul’dan sonra en büyük ikinci mobilya fuarının ne hale geldiğini hep birlikte göreceğiz. Dünyanın krizi konuştuğu, Ortadoğu’daki sıkıntılara rağmen, İnegöl’ün ve Türkiye’nin neler başardığını inşallah hep birlikte göstereceğiz. Açılış törenine katılım ile ilgili henüz netleşmediği için Bakan veya başka yetkili konusunda bilgi veremiyorum ama açılış organizasyonumuzla alakalı biraz daha konuşmaları azaltarak, farklı bir etkinliğimiz olsun istiyoruz” dedi.

YENİ FUAR ALANI 2016’DA

Mevcut fuar alanının misyonunu tamamladığını aktaran Aktaş, “İnegöl’ün yeni bir fuar alanına ihtiyaç duyduğu malum. Yeni fuar alanı ile alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Kimsenin şüphesi olmasın. İnegöl, Bursa-Ankara karayolu üzerinde kendine yakışan yeni fuar alanını yapacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu çalışmamıza rakamsal anlamda destek verecekler. 2016 yılı içerisinde, yani iki yıl sonra fuarlarımızı neden yeni fuar alanında icra etmeyelim. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

20 BİN ZİYARETÇİ BEKLENTİSİ

Aktaş, MODEF EXPO Fuarına, totalde 18 bin ile 20 bin arasında ziyaretçi beklediklerini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 28.10.2014 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<