banner359

Motosikletli gençler ölümden döndü! -

07 Aralık 2015 Pazartesi 19:25 2015-12-07 19:27:27
Motosikletli gençler ölümden döndü! -

 Adnan Menderes Bulvarı ile Kemalettin Sami Paşa Caddesinin kesiştiği kavşakta özel otomobil ile motosikletin karıştığı kaza da 2 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde İNGAZ istikametinden Yeşil Cami istikametine gitmekte olan 18 yaşındaki Tuğrul Celil Ural yönetimindeki 16 KHY 24 plakalı motosiklet ile Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinden Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesi istikametinden Kavaklaraltı Mezarlığı istikametine gitmekte olan 62 yaşındaki Durmuş Biçen yönetimindeki 16 F 7040 plakalı özel otomobil kavşakta çarpıştı. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü Tuğrul Celil Ural ile motosiklette bulunan 17 yaşındaki Kerem Çetin hafif şekilde yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılar, burada yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındı.

Kazayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 07.12.2015 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<