banner359

MTTB'e cemaate ikrama bulundu

14 Nisan 2018 Cumartesi 19:45
MTTB'e cemaate ikrama bulundu

Milli Türk Talebe Birliği İnegöl Ortaöğretim Birim Başkanlığı, miraç kandili nedeniyle İshakpaşa Camii cemaatine ikramlarda bulundu. 

 Miraç Kandili münasebetiyle İshakpaşa Camii'nde yatsı namazı sonrası Milli Türk Talebe Birliği İnegöl Ortaöğretim Birimi, namaz çıkışı camii cemaatine ikramlarda bulunarak kandillerine kutladı. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milli Türk Talebe Birliği İnegöl Ortaöğretim Birim Başkan yardımcısı Bahadır Özdemir," Miraç Kandili sebebiyle İshakpaşa Camii'nde yatsı namazını eda ettikten sonra burada bulunan 7'den 70'e tüm cami cemaatine ikramlarda bulunarak kandillerini kutladık. Yaşlılarımız ile hasbıhal ederek, davamızı ve dünya görüşümüzü anlattık. Bu tür milli ve manevi değerleri yüksek olan her günde bizler Milli Türk Talebe Birliği olarak farkındalık ortaya koymaya çalışacağız. Şuanda tüm liselerde hali hazırda teşkilatlarımız tamamlandı.İnşallah bu tür programlarımızı devam ettireceğiz" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<