banner359

Müebbet İstendi!

11 Mart 2016 Cuma 15:45 2016-03-11 15:55:12
Müebbet İstendi!

 18 Mart 2014 tarihinde bir Restoran´da çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden Restorans sahibi Erdinç Kınabaş cinayetinin sanığı bir kez daha Hakim karşısına çıktı

Restoran sahibini öldürdüğü iddia edilen Mustafa Ö.´nün tetikçi olduğu, azmettirildiği iddia edildi. Orhaniye Mahallesi Osmanbey Caddesi´nde faaliyet gösteren restoranda işletme sahibini kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü iddia edilen Mustafa Ö., dün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde Hakim karşısına çıktı.

SAVCI MÜTALAA VERDİ

İddia makamı mahkeme heyetine mütalaa verdi. Mütalaaya göre; Mustafa Ö.´nün tasarlayarak cinayeti işlediği ve azmettirildiği belirtilerek, müebbet hapis cezası verilmesi istendi. İddia makamı ayrıca cinayeti azmettirdiği iddia edilen K.E. ve A.K.´ya da ceza verilmesini talep etti.

Mahkeme 8 Nisan 2016 tarihine ertelendi.

Son Güncelleme: 11.03.2016 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<