banner359

Müezzinoğlu;'Gecikmenin Telafisi Olacak'

04 Kasım 2015 Çarşamba 09:42 2015-11-04 10:49:04
Müezzinoğlu;'Gecikmenin Telafisi Olacak'

 Alanyurt´taki İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Burası son derece ileri teknoloji getireceğimiz ürünlerle donatacağımız bir hastane olacak” dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça ve beraberindeki heyetle birlikte inşaat çalışmaları devam eden İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde incelemeler yaptı.

TEMELİNİ ARINÇ ATMIŞTI

2012 yılında Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç tarafından temeli atılan ve iki kez müteahhit firmalarının iflas etmesi sonucu inşaat çalışmaları duran Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ağustos ayında tekrar ihale edildi. Dün, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Adil Kansu, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ile birlikte incelemeler yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gecikmiş olmanın telafisini ünitlerin ve cihazların daha yeni modeller ve yeni teknolojilerle telafi etmenin gayreti içinde olacaklarını söyledi.

GECİKMENİN TELAFİSİ OLACAK

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde müteahhit firmadan inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin İnegöl halkı ve bölge insanı için büyük bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi son derece modern bir bina olacak. Diş ünitleriyle de son derece ileri teknoloji getireceğimiz ürünlerle donatacağımız bir hastane olacak. 50 ünite kapasiteli güzel bir merkez olacak. İnşallah gecikmiş olmanın telafisini ünitlerin ve cihazların daha yeni modeller ve yeni teknolojilerle telafi etmenin gayreti içinde olacağız. İnegöl Bursa´mızın güçlü ve dinamik bir ilçesi ama 10 yıl önce bu projeler İstanbul´da yoktu, Ankara´da, İzmir´de yoktu. Bugün Allah´a şükürler olsun ki, Türkiye müthiş bir mesafe kat etti. Bursa merkezinde değil, İnegöl´de ve 50 ünite kapasiteli, hastane ortamı diyebileceğimiz koşullarda son derece modern Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerini yapıyoruz. Milletimiz hizmetin en iyisini layık ve bu ülkeye, bu millete hizmet etmekte bizim boynumuzun borcu. Seçimlerden yeni çıktık. Bugün ayın 3´ü. Dün bir, bugün iki. Hızla hizmetlerimizin bu ilke insanına ve aktif olarak devreye girmesini takip ediyoruz. İnşallah Ocak ayında da burayı teslim alacağız. Hem İnegöllülerin hem yakındaki Yenişehir ve İznik´teki vatandaşlarımıza, hemşerilerimize inşallah ağız ve diş sağlığı anlamında önemli hizmetler yapacak. Çok modern bir hastaneyi geçen yıl İnegöl´ümüzde hizmete sokmuştuk. Oranın uzman, hekim ve hemşire açığını hızla kapatmaya çalışıyoruz. İnşallah vatandaşımız sağlık hizmetlerin anlamında hem mağdur olmayacak hem de kendini emniyette ve güvende hissedecek” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 04.11.2015 10:49
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<