banner359

Murat Yoldaş: Çok iyi oynadığımızı söyleyemem

19 Şubat 2018 Pazartesi 17:24
Murat Yoldaş: Çok iyi oynadığımızı söyleyemem

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, deplasmanda 0-0 berabere biten Kocaeli Birlikspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yoldaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kazanmayı çok istediğimiz bir maçtı. 1 Haftada 3 tane maç oynuyoruz. 3'üncüsünü de kazanmak en büyük amacımızdı. İyi gidişi devam ettirmek istiyorduk ama dediğim gibi bütün maçlar zor oluyor. Karşıda da dirençli iyi bir takım var. Genç bir takım var ama ne olursa olsun kazanmamız gerekiyor. Çok iyi oynadığımızı söyleyemem. Ön bölgede yaratıcıklarımızı sergileyemedik. O yönde sıkıntılarımız oldu. 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Çocukları tekrar tebrik ediyorum. Yine aynı yerlerde kalmaya ve daha yukarıya tırmanmaya devam etmemiz gerekiyor. İçeride bir Sarıyer maçı var. Artık onu düşünüyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<