banner359

Nefes kesen kovalamaca

26 Nisan 2021 Pazartesi 00:11 2021-04-26 00:14:26
Nefes kesen kovalamaca

İnegöl'de polisin dur ihtarına uymayarak kaçan sürücüsü kovalamaca sonucu yakalandı. Kovalamaca anı kameraya yansıdı. 
Olay saat 22.00 sıralarında Hamidiye mahallesinde meydana geldi. Polis ekipleri, şüphelendikleri 16 ANR 815 plakalı otomobilin sürücüsüne dur ihtarında bulundular. Sürücü dur ihtarına uymayarak hızla kaçmaya başladı. Kovalamacaya çok sayıda ekip sevk edildi. 
10 kilometre süren kovalamaca sırasında ara sokağa giren araç, binanın doğalgaz borusuna çarpıp hızla devam etti. 
Hamidiye mahallesi Şentürk sokakta aracı durduran sürücü ve arkadaşı kaçmaya başladı. Yaya olarak süren kovalamaca da sokaklardaki vatandaşlar, polis ekiplerine şüphelilerin ne yöne kaçtıklarını da söylediler. 
Kovalamacada araçtaki yolcu M.K. (23) yakalandı. 
Araştırmalar sırasında yaya olarak kaçan araç sürücüsü E. D.(20), park halindeki bir aracın altında saklanırken yakalandı. 
Sürücüye dur ihtarına uymamaktan 166 TL, trafiği tehlikeye sokmadan bin 336 TL, sokağa çıkma kısıtlamasına uymamaktan 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. Araçtaki yolcu M. K.'ya ise sokağa çıkma yasağına uymadığı için 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. 
Maddi hasar oluşan otomobil, çekiciyle otoparka çekildi.

Son Güncelleme: 26.04.2021 00:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<