Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu'ndan Aktaş'a Ziyaret

17 Şubat 2016 Çarşamba 15:10 2016-02-17 15:16:08
Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu'ndan Aktaş'a Ziyaret

İnegöl Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu adına Okul Müdürü Mehmet Katırcı, Okul Aile Birliği Başkanı Özgür Yıldırım ve okul aile birliği yönetimi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu olarak bu sene eğitim öğretime yeni başladık diyerek sözlerine başlayan Okul Müdürü Mehmet Katırcı; “Yeni bir okul olma hasebiyle bir takım eksikliklerimiz vardı. Hamdolsun kısa sürede Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve hayırsever vatandaşlarımızın destek ve katkılarıyla eksiklerimizi tamamladık. Bugün de okul aile birliği başkanımız ve yönetimi ile birlikte bizlerden destek ve katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik” dedi.
Okulumuzun en büyük eksikliği olan bilgisayar ve fen laboratuvarını oluşturarak, bu eğitim alanlarını öğrencilerimizin kullanımına açmanın sevincini yaşıyoruz diyen Katırcı; “Bu manada bizlerden destek ve katkılarını esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere, belediye yetkililerine ve hayırsever vatandaşlarımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda okul aile birliği başkanımıza ve öğretmen arkadaşlarımıza da göstermiş oldukları fedakarane çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, sunulan bu yeni imkânlar ışığında öğrencilerimize başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanı ve yönetimine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Belediyemiz arsa veriyor, çevre düzenlemesini yapıyor, devletimiz ve hayırsever vatandaşlarımız da geleceğin teminatı olan öğrencilerimiz için okullar yapıyor. Takdir edersiniz ki yapılan bu okulların hayata geçmesi, eksiklik ve aksaklıklarının giderilmesi okul aile birliği ve velilerimiz ile idareci arkadaşlarımızın ve öğretmen arkadaşlarımızın göstermiş oldukları fedakârlıklar ile oluyor” dedi.
Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu bu sene eğitim öğretime yeni başlamış olsa da her geçen gün popülaritesini artıran bir okul görünümüne kavuşmaktadır diyen Aktaş; “İnşallah yakın zamanda hem eğitsel hem de sosyal, kültürel ve sportif başarılarıyla İnegöl’de ses getirecek ve adını daha fazla duyuracak bir okulumuz olacaktır diye ümit ediyorum. Bu manada okulun eksik ve aksaklıklarının giderilmesi noktasında okul aile birliğimizin fen ve bilgisayar laboratuvarı, yabancı dil sınıfı oluşturma ve diğer müştemilat ile alakalı yaptıkları çalışmalar vardı. İnegöl Belediyesi olarak birçok çalışmada olduğu gibi bu konuya da destek ve katkımız oldu. Ayrıca bu vesile ile yapılan çalışmalara destek ve katkı veren hayırseverlerimize de huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Aktaş; “Geleceğimiz olan yavrularımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi adına gösterilen bu çabaların hem bu dünyada hem de ahirette karşılıksız kalmayacağını düşünüyorum. Son olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyor, müdür beyin şahsında öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrenci kardeşlerime selamlarımı iletiyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 17.02.2016 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<