banner359

O Dolandırıcı Yakalandı!

25 Ekim 2017 Çarşamba 15:01 2017-10-25 15:35:51
O Dolandırıcı Yakalandı!

İnegöl’de bir kadının yıllarca biriktirdiği 60 bin lira değerindeki altın ve ziynet eşyalarını dolandırıcılık yöntemiyle alarak kayıplara karışan kadın dolandırıcı yakalandı.
12 Ekim 2017 tarihinde İnegöl’de ikamet eden M.Ü. isimli kadını arayan kadın dolandırıcı, kendisini Polis memuru olarak tanıttı. Kadını söylemleri ile etkileyen dolandırıcı, “Kimlik bilgileriniz ve parmak izleriniz FETÖ terör örgütünün eline geçti, bunun için bize elinizdeki para veya ziynet eşyalarını ulaştırmak durumundasınız” diyerek kandırdı.
TERMİNALDE BULUŞTULAR
Telefon konuşması sırasında dolandırıcı, ağına düşürdüğü mağduru İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali önüne çağırdı. Evindeki altınları ve ziynet eşyaları ile paraları bir poşete koyan M.Ü. isimli kadın terminal önünde buluştuğu kadın dolandırıcıya varını yoğunu verdi. 
60 BİN LİRA DEĞERİNDE
Kadının bu zamana kadar biriktirdiği tüm varlığı olan 60 bin lira değerindeki altınları alan kadın dolandırıcı yaya olarak kayıplara karıştı.
Olayın ardından dolandırıldığını anlayan M.Ü. emniyete giderek şikayette bulundu.
KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ
Olayın ardından harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, mağdurun dolandırıcı ile buluştuğu Terminal çevresindeki tüm güvenlik kameralarını incelediler. İncelemeler sonucunda dolandırıcının Nagihan Ö. Olduğunu tespit eden ekipler, şahsı aramaya başladılar.
Dolandırıcının Balıkesir iline bağlı Bandırma ilçesinde bir şahsı daha ağına düşürdüğünü tespit eden ekipler, harekete geçtiler. Bandırma ilçesinde yakalanan kadın dolandırıcı gözaltına alındılar.
MAĞDUR TANIDI
Mağdurun da görmesiyle dolandırıcılık olayı tespit edilen kadın dolandırıcı Nagihan Ö. Ekipler tarafından adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 25.10.2017 15:35
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<