banner359

Oda seçimi ertelendi

15 Ocak 2018 Pazartesi 17:22 2018-01-15 17:44:19
Oda seçimi ertelendi

Esnaf odaları seçimleri kapsamında İnegöl Elektrikçiler Odası Başkanlığı ilk toplantısında gerginlik yaşandı. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongre 22 Ocak’a ertelendi.
İnegöl Elektrikçiler Odası Başkanlığı olağan kongrenin ilk oturumu öncesinde gerginlik yaşandı. Bazı oda üyeleri, ilk toplantı tarihinin davetiyelere 22 Ocak olarak yazılmasından dolayı, yanıltma yapıldığını, bazı üyelerin ise mevcut yönetim tarafından geri çevrildiğini iddia ettiler.
Mevcut Başkan Yakup Ulama ile üyeler arasında yaşanan tartışma, kısa sürede sona erdi.
ADALETLİ BİR SEÇİM DEĞİL
Oda üyelerinden Köksal Emre, “İlk seçim olarak ayın 22’sini belirtiyorlar fakat ayın 15’ide yapıyorlar. 22’sine 2. seçimi alıyorlar. Bu esnada bütün elektrikçiler CNR fuarında olacağından diğer kesimlerden oyları alarak başkanlığı almak istiyor. Adaletli bir seçim değil. Adamları buraya topluyor ama imza attırmıyor. Oy kullandırtmıyor. Bize verdiği davetiyede kongrenin 15’inde olduğu ifade ediliyor. Bu davetiyeleri de kendisi dağıttı, başkası değil” dedi.
İLK TOPLANTI TARİHİ DE YAZILMALIYDI
Elektrikçiler Odası Başkan Adayı Fatih Aşkın ise, “Durumu gördünüz. Mevcut yönetim tarafından bazı üyeler geri çevrildi. Oy kullanmamalarını istediler. İnsanları iki arada bir derede bıraktılar. 85 kişi katılım gösterdi. Yönlendirme olması bizleri üzdü. Biz buna rağmen mütevazi davrandık. 22 Ocak’a ertelendi. 22 Ocak’ta yapılacak ikinci seçimde biz yine adaylık süremizi devam ettireceğiz. Davetiye ile alakalı yanıltma var. Tarih olarak ikinci toplantı tarihinin yazılıp yanıltılması bizleri üzdü. Davetiye de en azından ilk toplantı tarihi de yazılmalıydı.” Dedi.

Son Güncelleme: 15.01.2018 17:44
Anahtar Kelimeler:
InegölElektirikçiler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<