banner359

Oğlunu göremeyince intihara kalkıştı

09 Ocak 2018 Salı 10:07
Oğlunu göremeyince intihara kalkıştı

Oğlunu göremediği için bunalıma giren genç baba intihara kalkıştı. Hikmet Şahin Köprülü Kavşağından kendisini aşağı atmak isteyen genci emniyet ekipleri vazgeçirdi.

Edinilen bilgilere göre, yurtdışında olan eşi ile birlikte yaşayan oğlunu göremediği için bunalıma giren 29 yaşındaki T.Ç., Hikmet Şahin köprülü kavşağında intihara kalkıştı. Yoldan geçen sürücülerin fark ettiği genç, emniyet ekipleri tarafından intihardan vazgeçirilmeye çalışılırken, atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri de hava yatağını açtı.

Oğlunu göremediği için intihara kalkıştığını söyleyen genç baba, emniyet ekipleri tarafından ikna edilerek, intihardan vazgeçirildi. Ekip otosuna bindirilen genç, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisindeki sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere Emniyete götürüldü. 

Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<