banner359

Öğrenciler Başkanlık Kupasında Yarışacak

11 Mart 2016 Cuma 10:20 2016-03-11 10:27:01
Öğrenciler Başkanlık Kupasında Yarışacak

 İnegöl Belediyesi tarafından, 6 branştan 4 bin sporcu öğrencinin katılacağı Belediye Başkanlık Kupası düzenleniyor.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, turnuva ile ilgili Belediyespor salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Güven ile spor hocaları ile birlikte Lansman toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak sadece bir kesimin değil, bütün İnegöl halkının katılıp yararlanabileceği, 7den 70´e isteyen herkesin spor yapabileceği bir İnegöl için çabalıyoruz. Eğitim amaçlı spor faaliyetlerinden şölenlere, ulusal organizasyonlardan ulusal şampiyonluklara ve başarılı sporcuların ödüllendirilmesine, bunun yanında spor saha ve tesislerinin inşasına kadar, spor ve sporcunun yararına olan her faaliyet ve düşüncenin yanında olmaya çalışıyoruz. 2009 yılında kurulan ve kurulduğu günden itibaren ilçe sporuna canlılık getiren İnegöl Belediyespor, salon sporları başta olmak üzere birçok dalda sporcular yetiştiriyor. İlgilendiği branşlarda Türkiye çapında mücadelelere katılıyor. Bu yönüyle İnegöl Belediyespor´u hem Türkiye tanıyor hem de İnegöl´ün tanıtımına katkı yapıyor. Sporun ve sporcunun dostu olarak bugüne kadar pek çok projeye imza atan İnegöl Belediyesi olarak bugün karşınızda geniş kapsamlı bir projeyi tanıtmak üzere bulunuyoruz. İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupasının lansmanı için bir aradayız” dedi.

4 BİN ÖĞRENCİ YARIŞACAK

6 branştan 4 bin sporcu öğrencinin katılacağı Başkanlık Kupası organizasyonunun 14 Mart 2016´da başlayacağını aktaran Başkan Aktaş, “13 Mayıs 2016 tarihinde bitecek. Basketbol, voleybol, masa tenisi, puanlı atletizm, futbol ve futsal branşlarında yapılacak müsabakalarda sporcularımız küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar, genç erkekler olmak üzere 6 kategoride yarışacaklar. Turnuva kapsamında Futsal´da 50, Voleybol´da 123, Basketbol´da 32, Futbol´da 85, Masa Tenisi´nde 132 müsabaka olmak üzere toplamda 422 müsabaka yapılması öngörülmektedir. Puanlı atletizmde branşında şuan kaç yarışma olacağı tespit edilmemiştir. İlk 3´e giren takımlar kupa ve madalya ile ödüllendirilecektir. Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Futsal müsabakaları Kültürpark içerisinde bulunan Belediyespor kapalı spor salonunda, futbol müsabakaları Kurtuluş sahasında, Puanlı Atletizm müsabakaları ise İlçe Stadında yapılacaktır. Müsabakalar saat 10.00´da başlayıp, 17.00´da sona erecektir. Yapılacak müsabakalarda sporcularımıza başarılar diliyor, güzel bir organizasyon olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.03.2016 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<