banner359

Öğretmenlere moral semineri

15 Eylül 2017 Cuma 13:40 2017-09-15 17:48:15
Öğretmenlere moral semineri


İnegöl’de eğitim öğretime devam eden 6 lisenin organizasyonu ile öğretmenlere yönelik eğitim semineri düzenlendi.
Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi, Zeki Konukoğlu Anadolu öğretmen lisesi, Naire Çikayeva Anadolu lisesi, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, Halil İnalçık Sosyal Bilimler, Yenice Abdurrahman Öztarhan Anadolu lisesi öğretmenlerine yönelik düzenlenen seminere 6 okul müdürünün yanı sıra 220 öğretmen katıldı.
Mobilya Müzesi çok amaçlı salonunda İzgören Akademi Genel Müdürü Umut Sav’ın konuşmacı olduğu seminerde alışagelmiş bilgilerin dışına çıkıldı.
İzgören Akademi Genel Müdürü Umut Sav, eğitim seminerinde ünlü Ressam Osman Hamdi’nin 'Kaplumbağa Terbiyecisi' isimli tablosundaki unsurlardan hareketle öğretmenlere, moral, motivasyon eğitime bakışın farklılaştırılması konularında da bilgiler verdi. Öğrencilere sevgiyle yaklaşmak, yarınlara umutla bakabilmek için sabır, güven sahibi olmak ve bunları öğrencilere aşılayabilmenin gerektiğini ifade eden sav, yer yer dinleyicilerin de katılımıyla interaktif örnekler gösterdi.

Son Güncelleme: 15.09.2017 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<