banner359

OHAL kararının yanındayız

19 Ekim 2017 Perşembe 10:00
OHAL kararının yanındayız

Türkiye Büyük Millet Meclisinde OHAL´in 3 ay daha uzatılmasını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayati Bedir, "20 Temmuz 2016 günü ilan edilen OHAL, dün 5. kez uzatılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi, zor günlerden geçen ülkemizde tedbir amaçlı alınan OHAL kararının sonuna kadar yanındadır" dedi.

Başkan Hayati Bedir, "Son yıllarda ülkemizin çok büyük sorunlar ile uğraştığı, türlü engeller ile karşılaştığı ve ülkemizin dört bir yandan sarıldığı milletimiz tarafından bilinmekte ve tepkiyle karşılanmaktadır. Sadece ülke sınırlarımız içerisinde değil, devletimizin bekasını en yakından ilgilendiren, Irak´ta, Suriye´de ve diğer Müslüman ülkelerde işgale dayalı başkaldırı olayları, bağımsızlık söylemleri maalesef artmıştır. Bunlar oluyorken, 15 Temmuz´da ülkemiz hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kalmış ve milletimizin cesareti ve kahramanca duruşu ile engellenmiştir. Bu darbe girişimi devletimizin en kılcal birimlerine sızan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeleri tarafından icra edilmiş ve başarısızlık ile sonuçlanmıştır” dedi.

Başkan Bedir, “Tarihimizin en ciddi terör olaylarından biri olan darbe girişimi, beraberinde getirdiği birçok değişiklikler ile birlikte OHAL´de getirmiştir. 20 Temmuz 2016 günü ilan edilen OHAL, dün 5. kez uzatılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi, zor günlerden geçen ülkemizde tedbir amaçlı alınan OHAL kararının sonuna kadar yanındadır. OHAL terörle mücadelede devletimize artı değer katacak ve o nispette başarı sağlatacaktır. Milletimizin müsterih olsunlar, OHAL milleti hiç bir yönden etkilemeyecek, aksine can ve mal güvenliğinin korunması noktasında iyi yönden karşılanacaktır. Bugüne kadar OHAL ile nasıl geldiysek bugünden sonrada, en kısa ihtimal 3 ayda daha OHAL ile gideceğiz. Bu konu terör unsurlarını endişeye sokacak, kabuslar gördürecek ve inanın bu nedenle OHAL´in uzatılması kararı bazı mecralar tarafından provoke edilecektir.  Bu duygu ve düşüncelerimle 5. kez ve 3 ay daha uzatılan OHAL kararının vatan ve millete hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
InegölMhpHayatiBedir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<