banner359

Okul servislerine sıkı denetim

23 Eylül 2016 Cuma 14:36 2016-09-23 14:38:33
Okul servislerine sıkı denetim

 İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla beraber, servis araçlarına yönelik denetimlerine start verdi.

Taşımalı sistemle veya özel servis araçlarıyla öğrenci taşıyan servis minibüslerine yönelik denetimler başlatıldı.

İnegöl merkezdeki çeşitli noktalarda olduğu gibi Alanyurt Kocatepe Ortaokulu önünde de İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince servis araçları denetimden geçiriliyor. Trafik ve tescil belgesi, zorunlu karayolu mali sigorta, her koltukta emniyet kemeri, öğrenci sayısı, öğrenci dışında yolcu olup olmadığı, araçlarda dur levhası, rehber personel, okul taşıtı ibaresi, araç kapılarının sürücü tarafından açılıp-kapatılması konuları göz önünde bulundurularak denetimler yapılıyor.

Denetimlerin okullar bölgesi ve okulların bulunduğu bölgelerde sıklaştırılarak devam edeceği bildirildi.

Son Güncelleme: 23.09.2016 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<