Onlar İnegöl’ün Gururu

05 Mart 2016 Cumartesi 14:58 2016-03-05 15:01:37
Onlar İnegöl’ün Gururu

 TEOG sınavında ilçe birincisi olan Dipsizgöl Ortaokulu İnegöl’ün gururu oldu. 47 okulu geride bırakan okul elde ettiği başarıyla adından söz ettirirken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş okulun başarılı öğrencilerini ziyaret ederek ödüllendirdi.

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) Dipsizgöl Ortaokulu merkezdeki okulları geride bırakarak ilçe birincisi oldu. Dipsizgöl Ortaokulu’nun ardından sınavda Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu ikinci, Alanyurt İmam Hatip Ortaokulu ise üçüncü oldu. 14 öğrencisi sınava giren okul, sınava katılan devlet okulları içerisinde büyük başarı elde etti.

BAŞKAN AKTAŞ’TAN TEBRİK
Elde edilen başarının ardından dikkatleri üzerine çeken okulu Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları Gülhan Şahin ile Eşref Yiğit ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette başarılı öğrencileri ödüllendiren Başkan Aktaş, elde edilen büyük başarıdan dolayı okul idaresini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.

ORTALAMASI EN YÜKSEK OKUL
Başkan Aktaş, İnegöl’de 48 ortaokulu arasından ortalaması en yüksek okul olarak birinciliği elde eden Dipsizgöl Ortaokulu’nun İngilizce, Din Kültürü ve İnkılâp Tarihi derslerinde elde ettiği dereceyle özel okulların derecesini geçtiğini vurguladı. Aktaş ayrıca başarıların tesadüf olmadığının altını çizerek öğrencilere ‘başarılı olmak istiyorsanız çalışın’ mesajı verdi.

Son Güncelleme: 05.03.2016 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<