banner359

Oylat Kaplıcalarında uyuşturucu satan şahıs yakalandı

08 Mart 2021 Pazartesi 13:04 2021-03-08 16:53:13
Oylat Kaplıcalarında uyuşturucu satan şahıs yakalandı

  Turizm bölgesi Oylat kaplıcaları bölgesinde faaliyet gösteren İşyerine Jandarma komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda, duvardaki alçıpanlar içinde gizlenmiş vaziyette uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 
İnegöl Jandarma Komutanlığı Dedektifleri (JASAT), Oylat Kaplıcalarında bir İşyerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini aldı. Anı baskın düzenleyen ekipler, işyerinin önünde yürüyen Ü.A.(31)'yı yakalayıp etkisiz hale getirdiler. Şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçiren ekipler, İşyerinde de titiz arama yaptılar.
İşyerinde yapılan aramada alçıpan ile duvar arasında bulunan gizli bölmede 200 gram bonzai uyuşturucu maddesi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 
Şüpheli gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 08.03.2021 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<