banner359

Özdemir:Şer Odakları Türkiye'yi yolundan alıkoyamacak

14 Ağustos 2018 Salı 17:25
Özdemir:Şer Odakları Türkiye'yi yolundan alıkoyamacak

İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD) Başkanı ve TUGİK yönetim kurulu üyesi Hakan Özdemir, ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırımları ve döviz dalgalanmalarına tepki gösterdi.
Başkan Hakan Özdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  “Kamuoyunun malumu olduğu üzere, ülkemiz ağır bir ekonomik saldırı altındadır. Şimdiye kadar değişik sahalarda yürüttükleri faaliyetlerle, büyüyen ve güçlenen Türkiye’yi yolundan alıkoymak için var gücüyle çalışan şer odakları, son çare olarak ekonomimize kast etmiştir.
Unuttukları şey şudur ki; 15 Temmuz gibi bir badireyi canı pahasına atlatmış bir millet parayla pulla sınanamaz. Bu topraklar için evlatlarını seve seve feda etmiş Yüce Türk Milletinin her ferdi, gerektiğinde son kuruşunu da vatanına feda etmekten bir an dahi tereddüt etmez. Ülkemizin esnafı, zanaatkârı, sanayicisi, binlerce yıllık tarihleri ve atalarından aldıkları terbiye ile, kişisel menfaatleri uğruna devletin bekasını hiçe sayacak gafletlere tevessül etmez, çıkarları için vatanlarını satmaz. İşte planların akamete uğrayarak tosladığı duvar bu duvardır. 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, toplumumuzun kenetlenmiş her kesimi gibi, İnegöl Genç İşadamları Derneği de, bu davaya sonuna kadar destek verecek, tüm paydaşları ve bağlı sivil toplum kuruluşlarının katılımları ile alacağı tedbir ve aksiyonlarla mücadeleyi ara vermeksizin sürdürecektir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<