banner359

Özel Çocukların Ailelerine Eğitim

06 Nisan 2017 Perşembe 16:53 2017-04-06 16:57:28
Özel Çocukların Ailelerine Eğitim

 Üçel Özel Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören özel çocukların ebeveynlerine yönelik eğitim seminerleri sürüyor.

Sani Konukoğlu konferans salonunda Dil ve Konuşma Bozuklukları Uzmanı Eğitim Odyoloğu Şule Kişioğlu´nun konuşmacı olduğu seminere Üçel Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü, Sosyal Hizmet Uzmanı ve Aile Danışmanı Sözer Özbek, öğretmenler ile özel çocukların aileleri katıldı.

Seminer öncesi konuşan Üçel Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü, Sosyal Hizmet Uzmanı ve Aile Danışmanı Sözer Özbek, “Amacımız dil ve konuşma bozuklukları ile ilgili olarak yaptığımız çalışmalara destek olarak yeni farklı gelişmeleri seminerlere taşımak. Bıkmadan usanmadan bu faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz. Dil ve konuşma bozuklukları alanında sabrınızı maddi manevi kazanımlarınızı uzun zamanda harcamak zorundayız” dedi.

Dil ve Konuşma Bozuklukları Uzmanı Eğitim Odyoloğu Şule Kişioğlu ise, alıcı dil, ifade edici dil, artükülasyon konularına değinerek, otizm Down sendromu zihinsel engellilik yaşayan çocuklarda ailelerin dikkat etmesi gereken hususları anlattı.

 

Son Güncelleme: 06.04.2017 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<