banner359

Özel İnegöl Ortaokulunda Yılsonu Gecesi

27 Mayıs 2017 Cumartesi 16:58 2017-05-27 17:04:23
Özel İnegöl Ortaokulunda Yılsonu Gecesi

 Özel İnegöl Ortaokulu´nun Yılsonu Gecesi İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi. Okul Müdürü Ahmet Yıldız, bilginin giderek daha büyük bir güç haline geldiğini söyledi.

Programa Özel İnegöl Ortaokulu kurucuları Özgen Yıldız ve Türker İnkaya, Özel İnegöl Ortaokulu Müdürü Ahmet Yıldız, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
EĞİTİM SADECE OKULUN UĞRAŞISI İLE YETMEZ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Yıldız, “Bilginin giderek daha büyük bir güç haline geldiği günümüzde biz eğitimcilere çok görevler düşmektedir. Çocukları iyi yetiştirmek ve onları geleceğe hazırlamak ise eğitim kurumlarının temel görevidir. Yani bizim görevimizdir. İşte bizler Özel İnegöl Ortaokulu olarak, bu gayret ve azimle çalışıyoruz. Yetiştirdiğimiz her çocuk annesine, babasına, ailesine saygılı, ülkesine faydalı olacaktır. Eğitim sadece okulun uğraşısı ile yetmez. Eğitim üçlü bir saç ayağıdır. Okul, aile ve çevreden oluşur. Bu üçlü görevini iyi ve tam yaparsa, çocuk çok iyi yetişir. İşte bu nedenledir ki, siz velilerimize de büyük görevler düşmektedir. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Gecemizi izlerken çocuklarımızın ufak tefek hataları olacaktır. Onları hoş göreceğinize inanıyoruz. Gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerime ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
EĞİTİM BİR SABIR İŞİDİR
Robert Bosch´un “İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi yeğlerim” sözleriyle konuşmasına başlayan Özel İnegöl Ortaokulu kurucu Müdürü Özgen Yıldız ise, “Yani güven en büyük zarardır. Bizlere güvendiniz ve çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizlerde size güvendik. Bu gece sizlere verdiğimiz sözlerin sonuçlandığına şahit oldukça mutlu olacaksınız. Bu mutluluğu birlikte paylaşacağız. Abel metot sisteminin uygulamalarını ise, her ay düzenli bir şekilde verdiğimiz veli görüşmelerinde yaşayarak öğrendiniz, şahit oldunuz, uygulamaya tanık oldunuz. Akademik ve sportif alandaki başarılarımızı gördünüz, duydunuz. TEOG 1 ve 2´de akademik anlamda Türkiye şampiyonu, sportif alanda yüzmede Türkiye 3´ncüsü, tekvando da Türkiye 2´ncisi, kort teniste Türkiye 3´ncüsü olan öğrencilerimizi tekrar candan kutluyorum. Hem akademik hem sportif başarı da zirveyi yine yakaladık. Eğitim bir sabır işidir. Sizlere tavsiyem çocuklarınızın geleceği için Abel metot sistemine güvenin ve sabırlı olun. Sistemimize güvenenler geçmişte kazandı. Günümüzde de kazandıklarına bu yıl tanık oldunuz. Gelecekte de inşallah kazanmaya devam edecekler. Herkes için kaliteli eğitim hayalimiz değişmedi. Mutlu, ahlaklı ve başarılı bireyler yetiştirmek için, çocuklarınızın geleceği için, ülkemizin geleceği, hayallerimize ulaşmak için hep birlikte emek harcayacağız ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Konuşmaların ardından Özel İnegöl Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencisi Şevval Gizem Kırbaş ‘Bayrak´ adlı şiiri okudu. 2016-2017 eğitim öğretim yılında TEOG-1 ve 2´de Türkiye birincisi olan Mehmet Akıncı ile 120 sorudan 119´unu doğru cevaplayan Ayşenur Sarı ve Ayşe Ünlüaslan´a ödülleri verildi. İnegöl Matematik Olimpiyatlarında dereceye giren Fahri Furkan Karagöz´e, Şevval Gizem Kırbaş´a ve Ceyda Önder´e başarı belgeleri verildi. 7/C sınıfı öğrencisi Betül Sena Malkoç´u ‘Ben Sana Mecburum´ adlı şiiri okumasının ardından okulumuz korosunu konser verdi. Yüzme dalında Türkiye üçüncüsü, Bursa ilinde yapılan müsabakada da Bursa birincisi olan İsmail Efe Abi´ye, karate dalında Türkiye ikincisi olan Berkcan Ferik´e, Kort Tenisi Federasyonuna bağlı Türkiye genelinde yapılan turnuvada üçüncü olan Yağmur Erdem´e, Taekvvando dalında Bursa´da kulüpler arası yapılan turnuvada üçüncü olan Rıdvan Alperen Çaylar´a, masa tenisi alanında ilçe üçüncülüğü elde eden öğrencilere belgeleri takdim edildi. Program veli gözlem takip ve katılım belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.

Son Güncelleme: 27.05.2017 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<