banner359

Polisten 'huzurlu bayram' uygulaması

16 Ağustos 2018 Perşembe 10:22
Polisten 'huzurlu bayram' uygulaması

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Kurban Bayramının huzurlu ve güven ortamında geçmesi için İnegöl genelinde eş zamanlı huzur uygulaması yaptı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş, TEM, KOM, Trafik, Önleyici Hizmetler, Karakol büro amirliğine bağlı ekipler, Kurban Bayramının huzur ve güven ortamında geçmesi için İnegöl genelinde güven ve huzur uygulaması yaptı. Uygulama sırasında çok sayıda kişinin genel bilgi taraması (GBT) yapılırken yine çok sayıda aracın plakası sorgulandı. Uygulama Kültür Park, Hayvan Pazarı, park ve toplumun yoğun olarak yaşadığı bölgelerde gerçekleştirildi. Kurban Bayramını yaklaşması ile birlikte özellikle hırsızlık, gasp, sahte para ve çeşitli suçlardan aranan şahısların toplumun içerisine girerek suç işlemesini engelleyen uygulama akşam saatlerine kadar sürdü. Bu tür uygulamaların devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<