banner359

PTT İnegöl'de büyüyor

08 Ocak 2018 Pazartesi 16:32
PTT İnegöl'de büyüyor

177 yıl önce kurulan ve bugüne kadar ülkemizin tüm bölgelerinde vatandaşlara hizmet veren PTT İnegöl Şubesi 2017 yılında İnegöl'e 2 şube daha kazandırdı.  Önümüzdeki günlerde ise PTT İnegöl'e şube daha kazandıracak. 

1840 yılında Osmanlı Devleti tarafından kurulan Posta ve Telgraf Teşkilatı 177 yıldır Türkiye'de vatandaşlara hizmet veriyor. 

177 yıldır hizmeti aksatmayan Posta,Telefon ve Telgraf Teşkilatı teknolojinin getirmiş olduğu kolaylıklar ile, yenilikçi çalışmalar ile vatandaşlara çözüm üretiyor.

İnegöl'de de teknolojiyi takip ederek, Posta,Telefon ve Telgraf konusunda çalışmaları sürdüren Posta ve Telgraf teşkilatı, 2016 yılında İnegöl'de 6 şube ile hizmet verirken, 2017 yılında İnegöl'e 2 şube daha kazandırarak şube sayısını 8'e yükseltti.  Şehrin işlek bölgeleri olan Mimar Sinan Caddesi ve İnegöl Adliyesi'nde açılan şubeler vatandaşların işini kolaylaştırıyor. 

2018 yılı içerisinde ise Akhisar ve Orhaniye Mahallelerinde 2 şube daha açmayı planlayan Posta ve Telgraf Teşkilatı, şube sayısını 10'a yükseltecek.

Anahtar Kelimeler:
InegölPtt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<