banner359

Rumeli derneginden terore lanet

16 Mart 2016 Çarşamba 10:45 2016-03-16 10:47:57
Rumeli derneginden terore lanet

 İnegöl Rumeli Türkleri Derneği´nde geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yeniden Başkanlığa seçilen Salim Kaplan ile yeni yönetim kurulu terörü lanetleme toplantısı düzenledi.

Yeni yönetimin ilk kez bir araya geldiği toplantı dernek lokalinde gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Salim Kaplan yaptığı açıklamada, Ankara´daki terör saldırısını lanetlediklerini belirterek, “Ankara´daki hain saldırıyı gerçekleştirenleri, terörü ve terörü araç olarak görenleri şiddetle kınıyoruz. Ankara´daki çirkin saldırı ülkemizi hedef almıştır, bizler ülke ve millet olarak her zaman terörün karşısında duracağız. Vicdanlar terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını asla affetmeyecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine en çok ihtiyaç duyulduğu bu günde, Rumeli Derneği olarak bizde bu menfur saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 16.03.2016 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<