banner359

Saadet Partisi meclis üyelerini tanıttı

19 Şubat 2019 Salı 10:29
Saadet Partisi meclis üyelerini tanıttı

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi, ilçe parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısıyla, Tamer Uşak, Ali Karaalp, Alican Adaş, Gökhan Erçiftci, İsmail Çamlıdere, Metin Kılıç ve Musa Demir’i belediye meclis üyesi adayı olarak kamuoyuna tanıttı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan SP İlçe Başkanı Fikret Bayram, “Daha önce bizler, ortak paydalarımızın az olduğu insanlardan daha fazla muhalefet görürdük. Şimdi gelinen noktada ise paydalarımızın daha yüksek olması gerektiğine inandığımız insanların, inançlarının gereği yapmaması gereken tavırlara muhatap oluyoruz. Bursa’da sayın Cumhurbaşkanı bir ifadede bulunmuş Saadet Partisine “particik” demiş. Bilindiği gibi sayın Cumhurbaşkanımızın “cikli” kelimeleri daha önce de oldu. Oğlunun aldığı gemiyle alakalı soru sorulduğunda 2800 grostonluk gemi için “gemicik” demişti. Bilmeyenler için söylüyorum 2800 groston bayağı büyüktür. Buradan anladığımız, “gemicik”, “saraycık” gibi tabirler, sayın Cumhurbaşkanımızın büyüklük değerini gösterme ifadesidir. İşte bu anlam tam olarak Saadet Partisi’nde karşılığını bulur. Saadet Partisi de bu ifadeler çerçevesinde particiktir. Bu ifadeyi kabul ediyoruz” diyerek “particik” ifadesine eleştirilerde bulundu.

BU DAVA ZOR VE MEŞAKKATLİ BİR DAVADIR

İsmi takdim edildikten sonra konuşan eczacı Tamer Uşak, “Benim rahmetlik babam milli görüşçüydü, ben de milli görüşçüyüm, kardeşim de milli görüşçüdür. Bizden başka bir şey çıkmaz. İnşallah 31 Mart yerel seçimleri milletimize ve ilçemize hayırlı olur. Bu dava rahmetli Erbakan Hocamızın da söylediği gibi zor ve meşakkatli bir davadır. Eğer İnegöl halkı dürüst, çalmayan, adaletli bir kadro istiyorsa o kadro Saadet Partisi kadrosudur. Beni de bu kadronun içine dahil ettiğiniz için önce Rabbime şükür ediyorum sonra da sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

“İNEGÖL HAK ETTİĞİNE KAVUŞACAK”

Emeklilikte yaşa takılan mağdurlardan biri olduğunu belirten ve hak edene hak ettiğinin verilmesi gerektiğini söyleyen Ali Karaalp, “Bugün İnegöl’ümüz temiz bir havayı hak ediyor. Çeşmelerden içilebilir kaliteli suyu hak ediyor. Otopark sorunu olmayan alanları, yama, çukur ve çamur olmayan yolları hak ediyor. Ancak üzülerek görüyoruz ki aynı bizler gibi İnegöl’de hak ettiğine bir türlü kavuşamıyor. Cepsiz ceketliler göreve gelince inanıyorum ki, İnegöl hak ettiğine kavuşacaktır. Bu anlamda başta şahsım gibi emeklilikte yaşa takılanlar olmak üzere tüm İnegöl halkının desteğini bekliyorum” dedi.

“İNEGÖL MOBİLYASI HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK”

Çıkılan bu yolda başarılı neticeler alınması temennisiyle sözlerine başlayan Alican Adaş, “Sözlerime bir teşekkür ile başlamak istiyorum. Bugün burada bulunmama vesile olan, bu hayatta karşılaştığım tüm zorluklarda bana destek olan, emeğini ve sevgisini her an hissettiğim kıymetli babam Nezih Adaş’a ve aileme teşekkürlerimi, hürmetlerimi sunuyorum. Meslek hayatımda, İnegöl mobilyasının online tanıtım ve satışını başarı ile devam ettiriyorum. İnegöl firmalarının ürettiği mobilyaları Hakkari’den Edirne’ye ulaştırarak, ülke çapında ilçemizin tanıtımına katkı sunmaktayız ve sunmaya devam edeceğiz. Mesleğimdeki birimim ile İnegöl’ümüze kaktı sunmak, yönetimde etkin projeler üretmek üzere tüm ilçe halkımızın desteğini bekliyorum. Bizim belediyeciliğimizde İnegöl mobilyası hak ettiği değeri bulacak ve ülke çapında daha tanınır hale gelecek inşallah” dedi.

“ZEMİNİ VE TEMELİ BOZUK OLAN BİNANIN BEKA SORUNU VARDIR”

Gökhan Erçiftçi, “Bugün sizlere mesleğimle ilgili bir konudan kısaca bahsetmek istiyorum. Bir inşaat mühendisi, binanın yapısını inşa ederken dikkat etmesi gereken en önemli nokta zemin ve temeldir. İnşaata uygun olmayan bir zemin ve temelde yapacağınız bina, ilerleyen zamanlarda size can, mal ve zaman kaybı olarak geri dönecektir. Siyasal düşünceler, bu düşüncelere sahip kişilerin oluşturduğu topluluklar da aynen bir bina gibidir. Öncelikle düşüncelerinizin oluşacağı zemin, insanın fıtratına uygun olmalıdır. Yine düşüncelerinizin temeli de her zaman ve her koşulda değişmeyen gerçeklerden oluşmalıdır. Tüm bu söylediklerimden yola çıkarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; şu anda hakkı nizamı zeminine oturtmuş, Milli Görüş temelinde yükselen binamız olan Saadet Partimizde bulunmaktan onur duyuyorum. İşte bu mühendislik harikası teşkilatın kadroları olarak, İnegöl’ümüzde de insanlarımızın huzur ve saadet içinde yaşamaları için elimden gelen gayreti göstereceğim. Böylesine güzide bir yapıda bana bir tuğla olma imkânı verdiğini için ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Ancak zemini ve temeli bozuk olan binanın beka sorunu vardır. Zemini ve temeli sağlam binalar yine baki kalmaya devam edecektir. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“BANA İLETİLEN SORUNLARA ÇÖZÜM BULMA İMKÂNI DOĞMUŞTUR”

Sözlerine İnegöl Saadet Partisi’nin kuruluş temellerini atmış olan Halil İbrahim Çamlıdere’ye övgü ve teşekkürle başlayan İsmail Çamlıdere, “Bildiğiniz gibi bu davada bulunduğum sürece İnegöl’ün tüm kırsal mahallelerinde çalışmalarda bulundum. Gitmediğim köy, elini sıkmadığım köylümüz kalmadı. Kendilerini her zaman yakından dinleme ve sorunlarını anlama imkânım oldu. Şimdi tarafıma verilen bu vazife ile bana iletilen sorunlara çözüm bulma imkânı doğmuştur. Bu sebeple, kırsal mahalle sakinlerimiz ve çarşı esnafımız başta olmak üzere İnegöl halkımızın desteğini talep ediyor ve hepinize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

“KURŞUNLU’YU TEMSİLEN BURADAYIM”

İsmi takdim edilen Metin Kılıç ise, “Burada herkes bir vasıfla ve bir şeylerin temsili ile bulunuyor ben de Kurşunlu’yu temsilen buradayım. Bildiğiniz üzere Büyükşehir yasası ile birlikte artık mahalleye çevrilen Kurşunlumuz için aldığı hizmet de aynı orantıda değişmiştir. Daha önce bir belediye disiplini ile yönetilen beldemiz, son değişikliklerle bir mahalle statüsünde, muhtarlık düzeyinde idare edilmeye çalışılmaktadır. Belediye döneminde, sorunlarımızın çözümü için doğrudan birinci ağızla muhatap olduğumuz sürecini yerini, İnegöl Belediyesi ile büyükşehir belediyesi arasındaki yetki ve sorumluluk karmaşası almıştır. İşte, Kurşunlu ile İnegöl Belediyemiz arasındaki iletişimi hızlandırmak, Kurşunlu için yeni projeleri hayata geçirmek üzere bugün bizlere bir fırsat verilmiş durumdadır. Bizlere bu fırsatı sunan ilçe teşkilatımıza teşekkürlerimi arz ediyorum. Başta tüm Kurşunlu sakinlerimiz olmak üzere, tüm İnegöllü hemşerilerimin desteğini bekliyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi. Toplantıda son olarak söz alan meclis üyesi adayı Musa Demir, “Milli görüş davası hak davasıdır. Hakkı üstün tutan inanan insanların davasıdır. Bizler dürüst belediyecilik ve şeffaf belediyecilik anlayışı ile zafere adım adım yürüyoruz inşallah. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyorum ve İnegöl halkından, kadrolarımızın göreve gelmesi için, yeniden 94 ruhu, 94 belediyeciliği için oy istiyorum herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<