Şaban Yıldırım: Yolumuza devam edeceğiz

21 Mart 2022 Pazartesi 11:43 2022-03-21 11:46:44
Şaban Yıldırım: Yolumuza devam edeceğiz

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız Serik Belediyespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, şunları söyledi:
“Bugün yukarıdaki takımlardan Afyon kaybetti. Bizim zaten Sivas ile maçımız var. Dolayısıyla da aslında 5 puana indi diye de bakabiliriz. Olumlu bir bakış açısıyla baktığımızda öyle gözüküyor. Yarış devam ediyor. Yani her maçı kazanamazsınız. Onlarda küme düşmemek için mücadele ediyorlar. Hoca değişikliği de oldu ve onlar için önemli bir maçtı. Çok rüzgarlı bir hava vardı. Top oynamak için zemin güzeldi ama hava çok müsait değildi. İlk yarı özellikle rüzgardan oynayamadık ama sonuçta olana bakmamız lazım. 1 puan 1 puandır. Yolumuza devam edeceğiz.”

Son Güncelleme: 21.03.2022 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<