banner359

Şahin: “Kadınlar bizim baş tacımız”

08 Mart 2017 Çarşamba 16:05
Şahin: “Kadınlar bizim baş tacımız”

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, kadınların toplumun aydınlık yüzü olduğunu söyledi.

Milletvekili Hüseyin Şahin, yaptığı açıklamada, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Hüseyin Şahin, toplumdaki herkesin kadına gereken değeri, saygıyı ve sevgiyi göstermesi gerektiğini vurgulayarak, yüreğindeki sınırsız sevgiyle çocuklarını yetiştiren, eş olarak aile yapısını sağlam temeller üzerine kuran, çalışma hayatında üretip ter döken kadınların haklarının ödenemeyeceğini dile getirdi. "Kadınlarımızı baş tacı yapmalıyız" diyen Şahin, kadınların toplumdaki konumlarının daha da güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Şahin, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevginin, şefkatin, sabrın simgesi kadınlarımızın gününü bir kez daha en içten dileklerimle kutuluyorum. Onlar hem aile, hem çalışma hayatımızın en önemli destekçi, en önemli parçası. Onlar olmadan toplumsal kalkınmayı sağlayamayız. İnsanlık, kadınlar olmadan medeniyetler kuramaz".

Hüseyin Şahin, önceki gün Ankara’daki yürüyüşe katılmak üzere Bursa’dan hareket eden bir otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden kadınlara da Allah’tan rahmet diledi. Şahin, hayatını kaybeden kadınların ailelerine ve sevenlerine sabır, yaralılara geçmiş olsun dileğini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<