banner359

Sahipsiz hayvanlar için İsraf etme, yardım et!

23 Ocak 2017 Pazartesi 11:09 2017-01-23 11:13:09
Sahipsiz hayvanlar için İsraf etme, yardım et!
 Evlerde, işyerlerinde kalan ekmek ve yemek artıklarını değerlendirmek, doğadaki yaban hayvanlarını ağır kış şartlarında aç bırakmamak için kampanya başlatan çevre gönüllüsü Bekir Hamlakay, vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

6 yıldır devam eden kampanya çerçevesinde Turgutalp Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi numara 82 adresinde bulunan depoda ekmekleri topladıklarını belirten Bekir Hamlakay, “İnegöl merkezde şuan kar yok ama yüksek kesimlerde 1,5 metre yüksekliğinde kar var. Hayvanlar yiyecek yemek bulamıyor. Bütün vatandaşlarımızın bu konuda katkılarını bekliyoruz. Artık ekmeklerini getirsinler, bize yardımcı olsunlar. Bu hayvanları aç bırakmayalım. Sağ olun İnegöl Belediyemiz bize bu yeri tahsis etti. Belediye Başkanımıza bu konuda teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız evlerinde, işyerlerinde kalan ekmek ve yemek artıklarını değerlendirmek, doğadaki yaban hayvanlarını kış şartlarında aç bırakmamak için duyarlı olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 23.01.2017 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<