banner359

Satrançta Kosova Farkı

20 Mayıs 2016 Cuma 09:43 2016-05-20 09:45:47
Satrançta Kosova Farkı
 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İnegöl İlçe Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen Okullararası Satranç Turnuvasında Kosova Eğitim Kurumlarından iki öğrenci ferdi derece alırken, takım halinde ikincilik elde etti.

26 okuldan toplam 65 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Okullar arası Satranç Turnuvasında 7 ve 8. sınıflarda Kosova Eğitim Kurumları öğrencilerinden Ömer Faruk Gözet ikinci, Muhittin Göl ise üçüncü oldu. Takım halinde ise Kosova Eğitim Kurumları ikinciliği elde etti. Öğrenciler kupa ve madalyalarını Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican´ın elinden aldı.
Kosova Eğitim Kurumları Kurucusu Devrim Kosova, “Voleybolda Yıldız Kızlarda elde edilen şampiyonluğun ardından Satrançta kazanılan başarı bizleri çok mutlu etmiştir. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki yılda sporun her alanında bütün yarışmalarda aktif rol alacağız” dedi.

Son Güncelleme: 20.05.2016 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<