banner359

Sebzeciler Durgut ile yola devam

13 Ocak 2018 Cumartesi 10:28
Sebzeciler Durgut ile yola devam

İnegöl Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odasının olağan genel kurul toplantısı dün BESOB Esnaf Sarayı Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Vehbi Durgut, güven tazeleyerek üçüncü kez Başkanlığa seçildi.

Genel kurul toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İnegöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Orhan Tanhan, esnaf oda başkanları ile oda üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığını Elektrikçiler Odası Başkanı Yakup Ulama´nın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporları, gelir-gider tablosu, tahmini bütçe ve faaliyet raporu okunarak, ayrı ayrı ibra edildi.

İNEGÖL´DE BİRLİK VE BERABERLİK EN ÜST NOKTADA

Dilek ve temenniler kısmında söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “İnegöl gerçekten birlik ve beraberliğin en üst noktada yaşayan bir yer. Birkaç haftadır esnaf odalarımızın seçimleri var. Kavgasız, gürültüsüz, çok güzel medeni bir şekilde odalarda esnaflarımız başkanlarını ve yönetimlerini seçiyor. İnegöl Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odamızın da seçimi bu şekilde geçecek. Zaten ortamda onu gösteriyor. Ben eski yönetime yaptıkları çalışmalardan teşekkür ediyor, yeni yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

ÜYELERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIK

İnegöl Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Vehbi Durgut ise, “Bu kongremizin ilk toplantısında çoğunluğu oluşturarak kongremizi yapıyoruz. Onun için ayrıca oda üyelerimize teşekkür ediyorum. Yapılan oylamalarla bizi akladınız. Onun içinde hakkınızı helal edin. Üyelerimiz için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bundan sonra da yönetim kurulu arkadaşlarımızla oda üyelerimizin menfaatleri için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Başkanlığa üçüncü kez Vehbi Durgut seçilirken, yönetim kurulu Abdullah Özdemir, Ali Eren, Can Eriş, Cemil Derman, Murat Avaz, Murat Mestan, denetim kurulu ise, Kadir Kurhan, Üzeyir Yıldız ve Bilal Altun´dan oluştu. 

Anahtar Kelimeler:
InegölOdasıSebezeciler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<