Şehitler Mahallesi’nde Piknik Alanı Yapılıyor

10 Ağustos 2017 Perşembe 19:28 2017-08-10 19:41:21
Şehitler Mahallesi’nde Piknik Alanı Yapılıyor

Şehitler Mahallesi Gençlik Kolları yaz ayların nedeniyle  yoğun sıcaklıklardan bunalan vatandaşların piknik yapıp, keyifli vakit geçirebilmesi için kendi imkanlarıyla  piknik alanı oluşturuyor.
Daha öncede bir çok sosyal faaliyet üzerinde çalışan ve Şehitler Köyü’nün tüm  çalışmaları üstlenen Şehitler Mahallesi Gençlik Kolları şimdide mahallede piknik alanı oluşturuyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şehitler Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Olcay Çakır, “Şehitler Mahallesi Gençlik Kolları olarak köyde 9 yıldır faaliyet göstermekteyiz. Bu zamana kadar, Şehitlik Abidemizin bakım ve temizliği, köyümüzün kurucusu Hasan Dede’nin bakımını muhtarlığımız önderliğinde muhtarımızla beraber gençler olarak biz yapıyoruz. Her yıl düzenli olarak İstiklal Savaşı şehitlerimiz için fidan dikimi, çevre temizliği çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bu zamana kadar 150nin üzerinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın 12 tanesini Sosyal Sorumluluk projesi oluşturuyor.Hiçbir Siyasi Parti ve kuruma bağlı olmaksızın; amacımız toplumsal farkındalığı arttırmak, sorumluluk sahibi gençler yetiştirerek vatanımıza milletimize hizmet etmesidir” dedi. 

KENDİ İMKÂNLARIMIZLA YAPIYORUZ
Kendi imkânlarıyla köy halkına hizmet ettiklerini belirterek konuşmasını sürdüren Çakır, “Daha önce belediyemizin göndermiş olduğu 6 adet orman masasını zımparalayıp boyadık ve kırık yerlerini tamir edik. 159 Şehidimiz için 159 Fidan diktiğimiz yere orman masalarımızı yerleştirdik. Orayı halkımızın rahat bir nefes alacağı piknik alanına dönüştürmek istiyoruz. Şuan elektriğimiz ve suyumuz eksik onu da en kısa zamanda Belediyemizin yapacağını canı gönülden inanıyoruz. Hiçbir maddi talep etmeden kendi imkânlarımızla halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Görüyoruz ve biliyoruz ki; asıl Devletçilik, asıl Milliyetçilik, asıl Cumhuriyetçilik, Laiklik İnkılapçılık ve Halkçılık budur.Ülkemizin en ücra köylerinden, şehirlerine kadar gençlik birlikleri kurulmalı ve bölgesel çalışmalara imza atılmalıdır” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 10.08.2017 19:41
Anahtar Kelimeler:
InegölParkşehitler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<