banner359

Serhat Güller imzayı attı

.

27 Haziran 2015 Cumartesi 17:01 2015-06-27 17:13:10
Serhat Güller imzayı attı
 İnegölspor, teknik direktör Serhat Güller ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı ve İnegölspor onursal başkanı Alinur Aktaş, Kulüp Başkanı Eşref Güç, yönetim kurulu üyeleri ile teknik direktör Serhat Güller katıldı.

İmza töreni öncesi söz alan Kulüp Başkanı  Eşref Güç, şöyle konuştu:
"Geçen sene biz 21 olan yönet sayımızı bu sene 26'ya çıkarttık. Geçen sene bilindiği gibi son maçta şampiyonluğu kaçırdık. Bu sene de hedef doğrultusundan şaşma yok. Önce hedefle alakalı Play-Off. Play-Off'la beraber inşallah şampiyonluğu da yakalamak için biz yönetim olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bununla alakalı da yeni hocamızda bizimle beraber o da aynı görüşte herhalde. Yeni hocamız Serhat Güller. Kendisini zaten tanıyorsunuz. İnegölspor'un yetiştirdiği, İnegölspor'un çatısından gelen bir hocamız. İnegölspor'u, İnegöl halkını, İnegöl'ü bir hocamız. Kendisine şimdi den hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah 2015-2016 sezonu İnegölspor için çok hayırlı olur. Hocamızla 2 yıllık anlaşma yaptık. Tabi bu ileriye dönükte olabilir. Çünkü hocamız İnegölspor çatısını bilen bir hoca."

Teknik Direktör Serhat Güller ise "Tekrar burada olduğum için son derece mutluyum. Burada benim çalıştığım dönem ve oynadığım dönemde olan arkadaşlar da var. Nasıl bir insan olduğumuzu iyi bilirler. Değerlerimizin neler olduğunu iyi bilirler. Dolayısıyla bizde İnegölspor'un değerlerini, İnegöl halkını iyi tanıyoruz. Burada çalıştığımız ve oynadığımız dönemde de iyi şeylerin altına imza attığımızı düşünüyorum. İnşallah bu sezon hedefimiz başkanında söylediği gibi tabi ki üst taraflarda, Play-Off'ta olmak. Play-Off'la beraber şampiyonluğu kovalayabilmek. Hedefleri tutturmak hakikatten çok zor. Yıllardır İnegölspor ve diğer takımlar mücadele ediyorlar ama her yıl bir takım maalesef başarılı olabiliyor. İnşallah bu yıl o takım biz oluruz. Elimizden geleni yapacağız. Bunun için çok çalışacağız. Tabi sonucun ne olduğunu da sezon sonunda göreceğiz. Sonucu da hep beraber cesaretle karşılayacağız. 2 yıllık anlaşma yaptık. Bu yılki hedeflerimiz doğrultusunda da en kötü ihtimalle de 2 yıl içerisinde iyi bir yapılanmayla beraber takımımızı bir üst lige çıkartmayı hedefliyoruz. İnşallah bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Sizlerin ve taraftarlarımızın da desteklerini esirgemeyeceğinizi biliyorum. Çünkü tek bir İnegölspor var. Hedefimiz bir, amacımız bir. İnegölspor olarak tek hedefimize hep beraber gidebilmek içinde birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Onun içinde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağımıza ben cani gönülden inanıyorum."ifadelerini kullandı. 

Yapılan sözleşmenin hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı ve  onursal başkan Alinur Aktaş ise şu ifadeleri kullandı:
"Serhat Güller'in İnegölspor'da önemli işlere imza attığını ifade eden Aktaş, "Serhat hocanın kendi ile beraber 5 kişilik bir ekibi var. Yardımcı hocası Alper Ediz, kaleci hocamızda Mustafa Gedik. Yine bizim altyapı hocalığından yetişen Özgür Şahin ve eskiden beraber futbol oynadıkları hem de İnegölspor'un yetiştirdiği değer olan Cengiz Alp'le birlikte çalışacaklar. Oluşturulan transfer komitesi hafta sonu gerekli toplantıları yapıp, Pazartesi gününden itibaren kolları sıvıyorlar. Öncelikle iç transferle alakalı akabinde takip ettikleri isimlerle alakalı bilgilendirmeleri kamuoyu yapacaklar. İnegölspor'un nasip olursa 6 Eylül'de başlayacak olan ligle alakalı en hazır bir şekilde ortaya çıkmasını temin etmeye çalışacaklar. Hepsi bir birinden değerli 26 tane yönetici arkadaşımız var. Genelde genç isimler var arkadaşlarımızın içerisinde. Bundan dolayı da çok mutluyuz, heyecanlıyız. Çokta olumlu tepkiler alıyoruz. Bizim yaptığımız işin okulu falan yok.  Nihayetinde arkadaşlarımızın hepsi ticaretlerinde, işlerinde, uğraşlarında başarılı olan isimler. Bu noktada kendi tecrübelerini, bilgi birikimlerini İnegölsporla alakalı kullanacaklar. İnanıyor ve ümit ediyorum ki, İnegölspor hem İnegöl'deki genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, herkesin tanıdığı bir değer olduğu gibi beraberinde  İnegölspor sıkıntısız, problemsiz maçlar oynamak ve başarıya ulaşmak adına hem de bu noktada bir taraftan altyapısını güçlendirirken, bir taraftan da sporun ruhuna uygun bir şekilde hareket tarzını yöneticilerin marifetiyle ortaya koyan bir yapıyı ortaya çıkaracak. Biz herkesin yaptığı gibi kısa vadeli başarılardan ziyade orta ve uzun vadeli hedefler koymak istiyoruz. İnegölspor her takıldığı ligde her döneminde iddialı olmuştur. İnegölspor'un iddiasız olduğu hiç bir dönem yoktur. En son senemizde de son anda final maçında penaltılarla birinci lig kapısından dönüyor olmak açıkçası bizi biraz daha hırslandırdı, gayretlendirdi. Sonraki yıllara olumsuzluklar bırakmamak için önümüze, arkamıza bakmak durumundayız. İnşallah çok araştıracağız, çok inceleyeceğiz. Arkadaşlarımız özellikle transfer komitemiz bu manada görüşmeler yapacak. Çok gayretler gösterecek ve inşallah hedefe ulaşmak için de elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. İnegölspor'un doğrularını, değerlerini ve bütçesini bozmadan ben bu birlikteliğin hem yönetim kurulumuza hem İnegöl şehrine hem de Serhat hocanın kendilerine ve ekibine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." 

Konuşmaların ardından Güller, kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Son Güncelleme: 27.06.2015 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<