banner359

"Seri yakalama peşindeyiz"

28 Ekim 2019 Pazartesi 11:05
"Seri yakalama peşindeyiz"

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz 1922 Konyaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yoldaş, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Oynadığımız takım gerçekten genç, dinamik, çok koşan, mücadele eden bir takım. Dolayısıyla bizimde oyunumuzu bozdu. İlk 30 dakika biraz oyun kurmakta zorlandık ama 30 ile 42 arası topa sahip olduğumuz anda pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Mücadele açısından yine çok üst düzey bir mücadele verdiler. Golü yiyip ardından 2 tane gol atabilmek, işte bu inanç meselesi. Oyuncuların kendilerine güvenmenin meselesi. Oyuncu çevirebileceklerini hissediyorlar, biliyorlar. O inançları var. O reaksiyonu da gösterdiler. Bizim için önemli olan daha çok bu. Zannedersem bu ilk deplasman galibiyetimiz. Onun içinde çok önemli ve değerli. İçeride oynayacağımız maçlar var. Seri yakalama peşindeyiz. İnşallah bu mücadelemiz iyi oyunla birlikte daha iyi yerlere gelecek. Galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<