banner359

Sessiz sedasız toprağa verildi

27 Eylül 2019 Cuma 18:12
Sessiz sedasız toprağa verildi

İnegöl'de meydana gelen olayda; tartıştığı erkek arkadaşı tarafından evinin bahçesinde bıçaklanarak öldürülen Hülya Üstün toprağa verildi.

Edinilen bilgilere göre olay; Turgutalp Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde yaşandı. Cadde üzerinde bulunan bir apartmanın bahçesinde Münür Y., ile Hülya Üstün arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Münür Y., yanında getirdiği bıçağı Hülya Üstün bacağına sapladı.  Saldırgan kaçarken, olayı gören komşuları tarafından çağrılan ambulansla yaralı Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Polis kaçan Münür Y.'yi yakalamak için çalışma başlatırken; şüpheli İnegöl’ün kırsal Erikli Mahallesindeki bağ evinde jandarma ve polisin ortak operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı. Bıçaklanan kadın ise tedavi gördüğü hastanede 24 saat sonra hayatını kaybetti. Adliyeye sevk edilen katil zanlısı Münür Y., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hayatını kaybeden Hülya Üstün için kırsal Kurşunlu Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazı sonrası mezarlık önünde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<