banner359

Sıcaktan bunalanlar parklara akın etti

30 Nisan 2018 Pazartesi 09:14
Sıcaktan bunalanlar parklara akın etti

İnegöl´de hafta sonu sıcak havalardan bunalan vatandaşların imdadına Hikmet Şahin Kültürparkı yetişti. Piknik alanlarına koşan vatandaşlar, ağaç gölgelerinde hem serinlediler hem eğlendiler. Çocuklar ise oyun parklarında oynayıp vakit geçirdiler.

negöl´de hafta sonu yaşanan aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar piknik alanları ve parklara akın etti. Hikmet Şahin Kültürparkı başta olmak üzere piknik alanlarına koşan vatandaşlar ağaç gölgelerinde, dere kenarlarında hem serinlediler hem eğlendiler. Çocuklar ise oyun parklarında oynayıp vakit geçirdiler.

Son bir haftadır havaların çok sıcak geçtiğini belirten vatandaşlar, hafta sonunu ailece piknik alanlarında geçirdiklerini ifade ederek, “Son bir haftadır da aşırı sıcak var. Bizde hem sıcaklardan korunmak hem de güzel bir vakit geçirmek için piknik alanlarını ve oyun parklarını tercih ediyoruz” diye konuştular. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<