banner359

“Siftah bizden bereket Allah’tan”

27 Ocak 2021 Çarşamba 12:24
“Siftah bizden bereket Allah’tan”

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanlığınca yürütülen “Siftah bizden bereket Allah’tan” projesi kapsamında Saadet Partisi üyeleri, sabah ezanı vaktinde işyerline zarf içinde 1 TL siftah bıraktılar.

Ekonomi ve sosyal işler Başkanı Ali Karaca, pandemi sebebiyle yaşanan bu zor süreçte esnafın sıkıntılı günler geçirdiğini ve yerel esnafa destek olmak gerektiğini belirterek, “Saadet Partisi olarak özellikle yerel esnafımızın artık bitme noktasına geldiği bu zamanda onların yanında olduğumuzu, dertlerini bildiğimizi göstermek için bir çalışma başlattık.
Saadet Partisi Ekonomik ve Sosyal İşler Başkanlığı olarak yaklaşık iki haftadan beri mahallelerimizde tüm esnafımıza “Siftah Bizden” sloganıyla hazırladığımız ve üzerinde madeni 1 TL bulunan kartlar dağıtıyoruz. Yaptığımız bu çalışmanın maddi anlamda belki bir şey ifade etmiyor. Ancak gördük ki bu çalışma manevi olarak esnafımıza moral oldu, bir anlık dahi olsa onları tebessüm ettirebildi. 
Sabah namazı ile birlikte sahaya inen mahalle teşkilatlarımız bugüne kadar yaklaşık üç bin esnafımıza sabah siftahı yaptırdılar. Tüm esnaflarımıza ulaşana dek çalışmamıza devam edeceğiz.
Saadet Partisi olarak ümitvarız. İlk günkü azim ve heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Her zorlukla birlikte bir kolaylık olacağına, muhakkak bir kolaylık olacağına inancımız tamdır. Bu inançla Saadet Partisi olarak yerel esnafımızı ekonomik mücadelemizin en önemli kalesi olarak gördüğümüzü ifade etmek istiyoruz.Siftah bizden, bereket Allah’tan, gayret bizden takdir Allah’tandır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<