banner359

Şiir Ve Hikaye Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

17 Temmuz 2017 Pazartesi 19:29 2017-07-17 19:35:01
Şiir Ve Hikaye Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

 İnegöl Belediyesi’nin 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Milli Mücadele Ruhu ve 15 Temmuz” konulu şiir ve hikaye yarışmasında dereceye girenlere ödülleri 15 Temmuz gecesi düzenlenen Demokrasi ve Milli İrade Nöbeti sırasında takdim edildi.

15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği “Milli Mücadele Ruhu ve 15 Temmuz” konulu şiir ve hikaye yarışmasının sonuçları belli oldu. 23 hikaye ve 75 şiirin katıldığı yarışmada tüm şiir ve hikayeler uzman jüri tarafından titizlikle incelendi. Yapılan değerlendirme sonucunda şiir kategorisinden 3 ve hikaye kategorisinden 3 olmak üzere toplam 6 kişinin eseri ödüle layık görüldü.

Dereceye giren şiir ve hikayeleri yazanlara ödülleri, 15 Temmuz Cumartesi akşamı Milli İrade Meydanında düzenlenen 15 Temmuz anma etkinlikleri programında protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Yarışmaya katılan 23 hikaye arasından Huzur rumuzlu Asude Aras 1’inci olurken, Ahraz rumuzlu Murathan Çarboğa 2’nci oldu. 3’üncülüğü ise Kalemkâr rumuzlu Çetin İdem elde etti. Şiir yarışmasında ise 75 şiir arasında yapılan değerlendirmede Ömeri rumuzlu İbrahim Şaşma 1’inci oldu. Şaşma’ya hediye çekini Belediye Başkanı Alinur Aktaş takdim etti. Tutan rumuzlu Mustafa Doğan şiir kategorisinde 2’nciliği elde ederken, Serdengeçti rumuzlu Nihat Malkoç ise 3’üncü oldu. 1’inciliği elde eden İbrahim Şaşma, şiirini sahnede okuyarak halka da duyurdu.

Yarışmada şiir ve hikaye kategorilerinde derece alanlara verilen ödüller ise şöyle sıralandı: 1’inciye 2 bin TL, 2’nciye 1250 TL, 3’üncüye 750 TL.

Son Güncelleme: 17.07.2017 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<