banner359

Silahlı çatışmada flaş gelişme!  4 şüpheli tutuklandı 

24 Eylül 2021 Cuma 18:03 2021-09-24 18:28:52
Silahlı çatışmada flaş gelişme!  4 şüpheli tutuklandı 

Silahlı çatışmada flaş gelişme 
4 şüphelide tutuklandı 
Yenice mahallesinde çıkan silahlı çatışmada yoldan geçen 2 şahsın yaralanmasına neden olan 4 şahıs tutuklandı. 
Olay Çarşamba günü Yenice mahallesi Orhaniye sokakta meydana geldi. Henüz kimlikleri belirlenemeyen şahıslar  ile Hüseyin D. arasında kavga çıktı. Kavgada silahlar konuştu. Sokakta  Bayram Ç., Emre Ç. Ve Tarkan A. ile Hüseyin D., sokakta çatıştılar. Dakikalar süren çatışma da silah seslerini duyan vatandaşlar, sokağın başına gelerek izlediler. Çatışmayı  izleyen vatandaşlardan Nurullah A.(49) bacağından, Mustafa G.(79) ise sol kolundan yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. 
POLİS İKNA ETTİ
Sokakta bulunan evinden çıkmayan şüpheli Hüseyin D. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin iknası sonucu yakalanarak, gözaltına alındı. Olayın ardından kaçan Bayram Ç., Emre Ç. Ve Tarkan A. Yakalanarak gözaltına alındı. 
KAMERAYA YANSIDI
Öte yandan çatışmayı izleyen vatandaşların yaralandığı anlar ise bir işyerinin güvenlik kamelarına saniye saniye yansıdı.
TUTUKLANDILAR
Adliyeye sevk edilen Hüseyin D., Bayram Ç., Emre Ç. Ve Tarkan A. Tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Son Güncelleme: 24.09.2021 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<