banner359

Siyasi Partiler Aktaş için ne dedi?

02 Kasım 2017 Perşembe 18:55 2017-11-03 09:46:33
Siyasi Partiler Aktaş için ne dedi?

Recep Altepe'nin istifa etmesinin ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Alinur Aktaş için İnegöl’de siyasi parti başkanlarından açıklama geldi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ADEM DEMİREL

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak , “

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ,” Son günlerde Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tasarrufu ile bazı belediye başkanlarının istifası istenmiş ve istifa eden belediye başkanlarının yerine yeni görevlendirmeler yapılmıştır. Bursa Büyükşehir eski Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifa etmesinin ardından Bursa için yeni bir süreç başlamış ve bu sürecin sonunda, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talebi ile İnegöl Belediye Başkanı sayın Alinur Aktaş Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş ve belediye meclisinin oylaması ile seçilmiştir. Ben İnegöl ilçe başkanı olarak bu durumdan son derece memnun ve mutlu oldum. İnegöl’de görev yapan bir arkadaşımızın, Bursa’da yada başka bir yerde göreve uygun görülmesi bizler için sevinç vericidir. Artık Bursa’da yeni bir süreç başlamıştır. Yapacak çok iş vardır, halka hizmet etmek için heyecanla İnegöl’de çalışan belediye başkanımız Alinur Aktaş, Bursa halkına gerekli hizmeti verecektir. Ben tekrar göreve seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a görevinde başarılar diliyorum. Bursa’mıza ve İnegöl’ümüze hayırlı olsun” dedi.

MHP İLÇE BAŞKANI HAYATİ BEDİR

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına Alinur Aktaş’ın seçilmesine ilişkin açıklamalarda bulunarak, “2014 yılından bu yana, İnegöl’e hizmet gelmemesinin en büyük nedeninin Bursa’ya bağlanması olarak nitelendirilmiştir. Artık bu bahane ortadan kalktı” dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “ Geçtiğimiz günlerde kendi siyasi partilerinin istifalarını istemesi üzerine görevlerini bırakan belediye başkanlarının yeri artık belediye meclisleri aracılığı ile doldurulmaktadır. Bugünde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeni bir isim seçildi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kendi siyasi partilerinin tasarrufu ile Büyükşehir Belediye Başkanlığına uygun görülmüş ve büyükşehir belediye meclisi tarafından seçilmiştir. Bu durum, farklı siyasi görüşlerden de olsak, farklı fikirleri de savunsak İnegöl’de ki vatandaşlar gibi bizleri memnun etmiştir. Özellikle 2014 yılından itibaren hak ettiği değeri göremeyen İnegöl, umuyoruz ki hak ve hakkaniyet çerçevesi içerisinde hak ettiği değeri bulur. Sorunlar dağ gibi olmuş çözümü beklemektedir. Devletimizin geçtiği zor günlerde bizler muhalefet olarak sorunları eleştireceğiz, başarılarda ise tebrik edeceğiz. Siyasette muhalefet aslında budur. İnegöl’de ki sorunları bizler daha öncede basın yayın organları aracılığı ile dile getirmiştik bu sorunları tekrar ele alacağız” dedi.

İnegöl’ün bundan sonra almadığı hizmetin sorumlusu Alinur Aktaş olacaktır diyerek sözlerini sürdüren Bedir, “2014 yılından bu yana, İnegöl’e hizmet gelmemesinin en büyük nedeninin Bursa’ya bağlanması olarak nitelendirilmiştir. Artık bu bahane ortadan kalktı. Bundan sonra İnegöl’ün alamadığı hizmetin sorumlusu Alinur Aktaş olacaktır. Kendilerinin bunun bilincinde olduğuna inanıyorum. Özellikle su fiyatları konusunda çok ciddi bir problem olduğu aşikârdır. Su fiyatlarında ivedilikle indirime gidilmesi yeni Belediye Başkanının yapacağı en hayırlı hizmetlerden biri olacaktır. İnegöl’de İshakpaşa Camii çevresinde devam eden çalışmaların yeniden gözden geçirilmesi gerekirse eskiye dönülmesi şarttır. İnegöl Belediye Başkanlığı’ndan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Alinur Aktaş bu sorunlara vakıftır” ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın zor olacağını belirterek konuşan Bedir, “Ben yeni seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a zor görevinde başarılar diliyorum. Zor diyorum çünkü kasası tamamen boşaltılmış, sorunların dağ gibi olduğu bir belediyede başkanlık yapmak zor ve meşakkatli olacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, muvaffakiyetler diliyorum”şeklinde konuştu.

CHP İLÇE BAŞKANI NECMİ DEMİR

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursa’ya gitmesine ilişkin açıklamalarda bulunarak ,” Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesini bekliyorduk” dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, “Bursa’ya İnegöl Belediye Başkanımızın atanmasından mutlu olduğunu ifade etmek istiyorum .CHP ilçe örgütü olarak telefon arayıp destek olduğumuzu söyledim. Mutlaka İnegöl’ün suyunu,kanalizasyonunu,temizliği ile ilgili çok iyi bir emek sarf etmesini istiyorum kendisinden. Başarılar diliyorum” dedi.

“CHP İnegöl yönetim kurulu olarak ziyaret edeceğiz” diyen Demir, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesini bekliyordum. İnegöl’ün ne kadar söz sahibi olduğu her anlamda, il başkanlığında ve belediye başkanlığında belli oldu. Benim temennim İnegöl’ün il olmasıdır. Genel Başkanımızda bunun üzerinde duruyor” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 03.11.2017 09:46
Anahtar Kelimeler:
InegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<