banner359

Son yolculuğuna uğurlandı

27 Nisan 2019 Cumartesi 14:46
Son yolculuğuna uğurlandı

Yalova’da aracında ölü bulunan İnegöllü emekli polis, Sabri Özdemir kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Alınan bilgilere göre; Kısa bir süre önce Yalova Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptıktan sonra emekli olan 55 yaşındaki Sabri Özdemir, Güneyköy Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından aracının içerisinde başından vurulmuş halde bulundu.

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Özdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Özdemir'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Otopsinin ardından cenaze ailesine teslim edildi. Emekli polis Sabri Özdemir için Çimen camisinde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Özdemir, Hastane Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve kalabalık cemaat katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<